Lite firande av mig...

Carola har bjudit mig på bio "Jag saknar Dig " fick även pepsi max och en lakrisal. Det var ett bra avslut på kvällen. För i morse så väckte hon mig för att vi skulle upp på Grisberget. Bara hälla i sig kaffe, på med kängorna och ta 5 km rundan. Usch och få för backarna där. Tänker bara på att så där kommer min vecka vara + packning.. Nu har jag fått någon jävulshicka dessutom så det är bara att stiga upp och ta ett glas vatten. Suck* Nu blir det filmkväll åter igen :)

Uppvärmning..

2011-08-31_09_47 (MMS)

Uppvärmning..

A little bit nervous..

Nu börjar det dra ihop sig. Börjar bli lite nervös inför fjällturen samtidigt känns det så spännande. Jag hoppas dock på att vädret bättrar på sig för just nu regnar det på Keb. Fast finns inget dåligt väder utan bara dåliga kläder. Det känns som att mitt regn/vind ställ kommer stå emot allt. Dessutom har jag en sån där töntig regnponcho som jag kan lägga över mig och ryggsäcken. Ska packa allt i plastpåsar också. Jäklar så kul det ska bli :) Ska fortsätta vila på naprapatens order. Han knäckte rejält i mina höft/bäckenet så jag har lite ont kan man säga. Dessutom har jag fått ont typ i halsmusklerna, något jag aldrig haft förut. Han sa att det hade med min nacke och spänningar att göra. Jaja bara det försvinner tills på lördag. På återseende!

Det blir inte alltid som man tänkt sig..

Just nu känner jag mig totalt nere och deppig. Visst kanske inte är det bästa att lyssna på deppmusik på vägen hem. Alla mina känslor och tankar är som ett enda stort kaos. Det känns som om det var länge sen jag kände mig så här deppig. Det har varit okej eller mer än okej om man säger så. Det kändes som om allt började gå åt rätt håll och på bara några minuter blev allt pannkaka.

Det är skönt att vara hemma men hade helst fått komma hem med bra känslor i kroppen. Inte ett virr varv av upp och ner vända känslor som jag inte vet vad jag ska göra med. Hur svårt ska det vara??

Frostat glas..

2011-08-28_18_19 (MMS)

Frostat glas..

Sälja guld.. Nu så har jag grävt i mina g...

2011-08-25_17_40 (MMS)

Sälja guld.. Nu så har jag grävt i mina guldgruvor. Pengarna går till Emma för hennes toppen betyg.

Luleå...

Har spenderat en hel del helger i Luleå.. även den som var och även kommande. Då är det slutputs inför fjällvandringen. Denna helg erbjöd grillkväll på Björkskatan, tacokväll på Kallkällan och Sushi i S Sunderbyn. Det är som ett måste att äta sushi när man träffar Linda. Hann även med ett besök hos brorsan och hämtade ryggsäcken. Hade hoppats på att Rasmus skulle sova med mig men han har hittat en ny sovkompis.. Staffan. Fast mamma sa att när jag väl åkt har han sovit på min madrass. Vill ha han hemma hos mig eller en annan katt men måste inse att min allergi inte riktigt fixar det. Dessutom blir jag ganska så låst om man vill åka på korta lr långa resor.

"Det bästa beviset för att erfarenhet inte hjälper är att hur många gånger man än har avslutat en kärlekshistoria så hindrar det en inte från att kasta sig in i en ny."

LCHF Kladdkaka..

Vad gör man inte när sockersuget är som starkast och man ska undvika mjöl.. Carola är så duktig som står och bakar medans jag ligger med datorn i knät och kollar på True Talent.

Jag har för tillfället "flyttat" in hos Carola. Ska husera här fram till fredag då jag åker till Luleå. Idag har vi inte gjort så mycket men imorgon är det inbokad sushi lunch med Emil och Andreas.

Har varit och promenerat med kängorna idag och det kändes bra förutom lite ont under vänster fot. Kommer inte finnas någon risk för att frysa. Inte gällande kläderna heller. Nytt regn/vind ställ, ullunderställ, ullsocker osv.. Hade lätt kunnat åka till Thailand för pengarna. Fast detta är en dröm som går i uppfyllelse.

Ikväll blir det filmkväll och helt otroligt att jag inte sett filmen dom har hyrt.

Se mig och inte igelkotten..

2011-08-22_10_39 (MMS)

Se mig och inte igelkotten..

SuperRaz

2011-08-21_11_23 (MMS)

SuperRaz

Lilla kotten

2011-08-22_10_34 (MMS)

Lilla kotten

Regn regn och åter regn..

När ska det sluta regna??

Det känns som man gått runt med vattenfyllda skor hela dagen. Kanske borde ha tagit gummistövlarna och regnkläderna med mig. Det är bra att vara efterklok.

Fick sovmorgon idag och det kändes jätte skönt. Tog mig upp och åt frukost sen bussen in till stan för att möta upp Micke. Var på Storheden och handlade inför morgondagen. Hoppas på att det är lite uppehåll så vi kan grilla. Annars får vi ändra våra planer. Fast på lördag vill jag verkligen kunna vara på Musikens Makt utan att känna mig som en dränkt katt.

Jag och bröderna Å var på bio och såg "Captain America". Helt klart nöjd över filmvalet. Nu är det bara att vänta på fortsättningen som har premiär nästa år.



Nu ska jag varva ner med en serie och sen sova. Ska bli skönt att slippa väckarklockan som ringer.

Natti natt!

Rastlös..

Min första arbetslösa dag och jag klättar på väggarna. Somnade tidigt igår och vaknade innan klockan. Cyklade iväg i regnet till AF. Fort var det gjort... min handläggare har semester så hon får höra av sig när hon är tillbaka. Ska fixa en ansökan imorgon och skicka iväg.

Storstädade idag och det var mer än behövligt. När jag pratade med Micke imorse så sa att något om att bli bekväm i röran typ.. OJ Shit, det är ju precis vad jag blivit. Lärt mig blunda för sånt jag brukar må dåligt över. Det var bara att ta fram dammsugaren och skurmoppen. Skinande rent blev det och hittade min eftersökta sminpensel i avloppet?!

Min rastlöshet tog över och jag fick beslutsångest. Jag satt där och valde mellan att lägga mig i en renbäddad säng och kolla serier lr åka till Luleå. Insåg att jag lika gärna kunde ligga på madrassen hos mamma och se serier. Det bästa av allt skulle vara om Rasmus ville komma och ligga hos mig.

Imorgon blir det stan en sväng och kolla in lite bra att ha saker till vandringen. Möta upp Micke och sen vet jag inte riktigt hur dagen ser ut. Jag hoppas på regn så det är tillåtet att ha en film/serie dag. Fredag är det grillning om vädret tillåter och lördag är det Musikens Makt.

Nu ska jag fortsätta se lite serier innan sömnisarna börjar verka..

Ludde " AiluCrash" Nilsson

2011-08-12_23_53 (MMS)

Ludde " AiluCrash" Nilsson

Jag och Lisa i fyren

2011-08-13_20_32 (MMS)

Jag och Lisa i fyren

Present från bror med familj

2011-08-15_17_38 (MMS)

Present från bror med familj

Gröna växter från Lisa

2011-08-15_06_06 (MMS)

Gröna växter från Lisa

Helgen över och näst sista arbetsdagen...

En dag kvar på Nordea. Med blandande känslor lämnar jag mitt sommarjobb. Ångest för att gå till AF igen och hamna i arbetslöshetsträsket. Jag hoppas att det kommer finnas mer jobb att söka nu när hösten är på intåg. Annars blir det skolbänken.

Hade en toppen helg från början till slut. Förtutom att jag var bakis i Carolas soffa. Tur är väl att vi båda gillar att slappa och ta siestor. Galapremiären hade jag inte velat missa. Det kändes stort att vara med när filmen för första gången skulle visas i Piteå. Bara att få se AiluCrash live och stå nära. Jag och Lisa var verkligen som två fjortisar när vi stod vid scenen. WOW vilken kille, vilken röst och hans kropp var inte dum att se på.

Carola skjutsade ut oss till Havsbadet på lördagen och att bara få checka in på hotell är helt underbart. Dessutom var rummet helt perfekt med den bästa utsikten över stranden. Vi hade även live-musik under kvällen. Kappa hade spärrad av stranden och där fanns det partytält, reggaebar och någon sorts dansbandsbana. Vi höll oss både inne och ute. Supermumsig mat och efterrätt som vi satt inne på havsbadet och åt. Ett liveband Ständut blakk spelade. Helskön musik och där kunde man släppa loss lite. Självklart ingick det frukostbuffé men jag var lite för bakis för att äta. Det blev bakismat hos Carola senare på kvällen.

Nöjd är det perfekta ordet för helgen. Mindre nöjd över hur det ser ut hemma. Orkar inte ta tag i något förutom att tvätta.

Till helgen blir det Luleå igen och jag ska få se AiluCrash igen.. jippi!!

Nu njuter jag..

2011-08-13_16_48 (MMS)

Nu njuter jag..

Lite "semester" snart..

Idag fick jag veta att sommarjobbet tar slut tidigare, redan på tisdag. Känns helt okej och inte oväntat. Min kropp skriker efter semester och vila. Det blir skönt att hinna vila upp sig innan Kebnekaise. Om mindre än en månad träffas vi i Abisko och börjar våran vandring. Känner mig lite handlingsförlamad, mycket som ska planeras och saker jag måste fixa innan. Samtidigt känns det så tråkigt att bli arbetslös igen och hamna i en ohållbar situation.

Har inte haft ork och tid att läsa de bloggar jag följer, hade 85 inlägg att läsa och har precis skrollat igenom dom. Nu ligger jag bara i sängen och kollar på serier. Har en hög att se men lär ju ha tid över nästa vecka. Ska fortsätta med styrketräningen men på Korpen. Lika bra att fortsätta när man ändå är igång. Lite lättare dessutom när jag kan börja träna med Camilla.

På lördag är det min födelsedag.. lite ångest för att fylla år som vanligt. Åren går och alla mina drömmar kommer bara längre och längre ifrån mig. Min barnlängtan finns där hela tiden och blir bara starkare för varje dag som går.

Imorgon börjar jag och Lisa helgen med att gå på Galapremiären av "Jag saknar dig", vimmel, bubbel och tilltugg. På lördag är det Havsbadet som gäller. Där ett hotellrum väntar på oss. Det blir After Beach Party med mat och underhållning. Längtar..

Lulekalaset och helgen över för denna gång..

Tom Jones ägde!!
Det har varit en kul och intensiv helg i Luleå. Bästa av allt var att få lite långledigt och se Tom Jones. Ont i fötterna av att gående och stående. För mycket alkohol igår när man tänker efter. När alkoholen går in går vettet ut... Skulle aldrig ha åkt snurrande saker som åker upp och ner annars. Mickes idé och snacka om dödsångest. Tur att det var på kvällen annars hade åkturen varit längre. Bakis pizza och Scream 4 började vi dagen med. Sen hem till mamma och Rasmus var väldigt go och vi har sovit. Inte kul att åka buss hem men nu ligger jag i sängen. Ska se ett serieavsnitt sen hoppas på att sömnisen börjar verka. Imorgon är det gymmet igen, nu börjar det bli dags att hårdträna inför kebnekaise. Kängorna är inköpta så måste börja gå in dom nu.
God Natt världen!

Kotknäckare..

Det är alltid lika smärtsamt men skönt på samma gång att gå till naprapaten. Kände mig lagom mör när jag satte mig på cykeln till jobbet. Det har varit en lång dag idag, trodde aldrig den skulle ta slut. Nu är klockan snart 20, vad hände med tiden?? Har färgat håret, kändes lite tråkigt att färga över slingorna. Det var ett måste, inte alls snyggt med utväxten. Skulle behöva klippa topparna och min lugg. Har snabbstädat och fixat tvätten också. Lite måsten innan helgen så det känns bättre när man kommer hem på söndag. Så skönt att vara ledig på fredag. Denna gång så ska datorn följa med så jag kan serie/film nöta lite också. Nu ska jag slappa i sängen och se om det blir någon planering inför Kebnekaiseäventyret:)
RSS 2.0