We are young...

Nu börjar helgen närma sig och det känns så skönt. Ska ha en lugn helg i ensamhetens tecken. Ska sova igen lite förlorad sömn. Det har varit underbara dagar med massa mys. Har en härlig känsla i kroppen men samtidigt massor med tankar om allt och ingenting.

Tonight
We are young
So let's set the world on fire
We can burn brighter than the sun
Tonight
We are young
So let's set the world on fire
We can burn brighter than the sun

Carry me home tonight
Just carry me home tonight
Carry me home tonight
Just carry me home tonight


Har fixat nästan allt till fjällvandringen förutom en buff. Ska på stan imorgon och se vad jag hittar. Lite tråkigt att det krockar med A:s barnlediga helg men men det kommer flera. Sen planerar jag en helg i Luleå så jag hinner umgås med Andreas innan han flyttar till LA. Känns märkligt att han inte kommer befinna sig i Sverige på väääldigt länge eller inte alls. Tur att det finns flera sätt att hålla kontakt. Hoppas på att jag kan ta mig dit och hälsa på någon gång. Det bästa skulle vara att åka dit med Emma. Skulle iofs vara bra att vänta tills hon fyller 21 så vi kan åka till Las Vegas. Fast det är så långt kvar tills dess. Nu ska jag känna lugnet och kolla serier. Blir en tidig kväll tror jag. 


Midsommar och Brolle

Nu är midsommarhelgen över för denna gång. Midsommarafton spenderades på havsbadet i C & N:s husvagn. Där även barnen och Carolas pappa huserade. Vi hade otroligt tur med vädret. All mat intogs i förtältet och det var ett stort förtält. Tur var väl det för mindre plats i husvgangen. Jag och Carola var en sväng till stranparty och lyssnade på livemusik. Grillmat och massa alkohol. Vi stöp i säng vid midnatt. En ny morgon med frukost och in för att förbereda Tjej/Brolle kväll i Badhusparken. Passade på att få lite sol på mig.. solskyddsfaktor vad är det? Är fortfarande öm i hela ansiktet och lite här och där. Blir svårt att jämna till alla mina ränder. Resten av tjejerna kom och vi började göra oss iordning, åt ost och kex.. mer alkohol och shots.

Kom lite för tidigt till parken men vi kunde sitta i lugn och ro och äta hamburgare. Lite dålig info om tiderna. Tur att man hade lite lager med kläder på sig. När Brolle kom så stod vi som fjortisar framme vid scen. Han rockade somaldrig förr. Nöjda och lite trötta tog vi oss hem till Carola. En tjejkväll måste avslutas med att alla sover över.

Imorgon är det Luleå igen, en snabbvisit för att gå till Hassler och ta bort födelsemärken. Sen möta upp A för en tredje dejt. Han ska få följa med på Hägglunds och Naturkompaniet. Måste fixa det sista inför fjällvandringen. Nu är även resan betald och dags för att gå igenom vad som saknas. Det bästa av allt är att jag får sällskap tillbaka till Piteå :) Ännu en sak som skulle slå lite mer är om han surfar under dagen och är här när jag kommer hem..

Glad midsommar :)

2012-06-22_12_36 (MMS)

Glad midsommar :)

Myshelg och fjärilar i magen

Vilken härlig känsla det är att komma på sig själv med att småle och fnittra för sig själv.. Har varit i Luleå i helgen. Fredgen blev en lugn kväll hos mamma och middag. Massa mys med Rasmus. Lördagen så var jag med Patrik, Karin och Robert i Svartöstan. Det var lite loppis och fotoutställning på Blackis. Många år sen man var där sist. Det var när vi spelade in bröllopsscenen i Järnets Änglar.

Åkte hem till mamma och tog en siesta med Rasse. Vaknade till och styre upp en spontandejt. Inga förväntningar och såg det som en rolig grej. Hade bestämt mig för att lägga ner NK och allt med dejting för ett tag. Tur att jag inte bjorde det för då hade jag missat denna kille. Blev kaffe, vi och massa prat. Följde med till en båtstuga för att han skulle sitta nattvakt. Tur att det finns spotify :) Timmarna försvann iväg och helt plötsligt var det morgon igen. Tog mig hem till mamma och åt, tog en dusch och sen tillbaka igen. Var nog inte så pigg och alert som han. Kände mig bakis och sliten med rädda en del med att äta på Donken. Japp han gillar torra hamburgare. Äntligen någon man har en massa gemensamt med. Blir spännande det här även om jag som vanligt känner mig livrädd..

Kändes skönt att köra bodybalance, har någon konstig oros känsla i kroppen och behövde harmoni, Imorgon ska jag försöka träna lite styrka och onsdag är det löpning med Thomas. Nu ska jag avsluta kvällen med True Blood.

It's Raining Men..

Om det ändå vore så väl.. Var är du min drömprins??

Nu börjar jag blir j-ligt trött på detta väder. Noll energi och noll D-vitamin. Det enda jag går och tänker på att att få åka iväg i September, helst med Emma. Var vet jag inte men LA hade kunnat funka för mig. Samtidigt vill jag åka bort över jul & nyår. Hade varit lite lättare att planera om man visst hur det ser ut på jobbfronten efter augusti. En fjälltur är planerad i slutet av augusti. Fast denna gång kommer det inte kosta som en utlandsresa. Behöver bara köpa ett par byxor och en en ryggsäck. Beror lite på hur mycket vi ska vandra per dag.

Nu känns det som att jag kommit igång med träningen igen. Har fått matschema av Camilla så ska börja med det. Imorgon tar jag fram min träningsdagbok som legat gömd i ca 3 år. Tänkte börja lugnt och utesluta vissa övningar jag känner att min axel belastas för mycket. Ska göra en vägning när jag får lön. Då har det gått 4 månader, så borde ha hänt någonting iaf.
<>/div

Helgen har jag varit lite isolerad, jag kände mig anti världen denna helg. Kan inte dirket påstå att jag älskar världen just nu heller. Bristen och saknaden på så myckt gör att jag hamnat i en svacka. Jag behöver träffa nytt folk och nya människor. Ska nog passa på att gå ut med Camilla den 16 juni. Får möta upp dom på krogen.

Jag saknar våra stunder tillsammans. Saknar Linda i Luleå. Saknar Emma så det gör ont. Vännerna i Sthlm är bara ett telefonsamtal bort. Så hur svårt är det att bara slå dom nummer man har inprogrammerade i huvudet?!

Humidity is rising [Mmm..rising]
Barometer is getting low [How low girl?]
According to our sources [What sources now?]
The street is the place to go [We better hurry up]

'Cause tonight for the first time [First time]
Just about half past ten [Half past ten]
For the first time in history
It's gonna start raining men [Start raining men]

It's raining men
Hallelujah
It's raining men
Amen

I'm gonna go out
I'm gonna let myself get
Absolutely soaking wet

It's raining men
Hallelujah
It's raining men
Every specimen

Tall blonde dark and lean
Rough and tough and strong and mean

God bless Mother Nature
She's a single woman too
She took over heaven
And she did what she had to do

She fought every Angel
She rearranged the sky
So that each and every woman
Could find the perfect guy


RSS 2.0