Vilodag

Igår hade jag en dag full av "aktiviteter". Hade ställt larmet för att inte sova bort dagen. Gick upp och åt frukost, klädde på mig och gick till gymmet. Tisdagar är dagen för mitt program. Började med uppvärmning/kondition på bandet och sen körde jag igenom mitt program. Fan så ont det ska göra och vissa övningar är så tråkiga. Peppade mig själv med att bara jag kör det nu kommer jag få börja bygga muskler sen. Med tanke på det underbara vädret så bestämde jag mig och Lisa för att ta en långpromenad. Vi passade på att äta mellis i solen. Så underbart det kan vara med sol. Belöningen var en sväng till solariet. Hade även bokat in en vägning/kroppsanalys på Korpen. Precis som jag trodde har jag tappat muskler. Fast behövs ingen våg för att se det utan en spegel... Annars var det bra värden. Får inte gå ner någon i fettmassa eller BMI. Det bästa av allt är att min metaboliska åler är 21. Jippi och jag som närmar mig 40.
Idag är det alltså vilodag. Har ätit frukost i sängen och kollar på film. Jag ska även äta sushimiddag med Lisa. Det suger lite i sushitarmen, dessutom är det mat jag får äta. För nu är det även bra mat som gäller. Här ska det inte syndas på veckodagarna.
Tänker inte göra så mkt idag förutom att vila kroppen. Imorgon är det Sh'bam på morgonen och Bodybalance på kvällen :)

Nu börjar det på allvar..

Arbetslöshetens stress och min träning. En bra kombination egentligen för då kan man träna bort lite stress och finna lugnet.

Idag har jag varit en snabbis på stan och sen gick jag hem och åt lite frukost. Tvättade och röjde undan lite. Sen kom Bella och Calle förbi på kaffe. Efter det blev den en runda på stan. Jag fyndade lite på Kappahl och ILike. Vi snackar verkligen fynd :) Tiden gick så fort och Bella åkte hem och jag gick upp för att äta tidig middag.

Låg i sängen ganska så länge för att hitta motivationen och orken till gymmet. Hade bokat in mig på ett pass och det kändes motigt. Jag har lärt mig hur jag ska göra.. vänta in i det sista så det blir försent att boka av. Precis som alltid var det härligt att komma dit. Fick prata med Camilla och boka upp mig för en vägning (kroppssammansättningstest). Fjärde gången på bodybalance och varken vigheten eller balansen har gett sig till känna än. Kommer garanterat kännas i kroppen imorgon.

Har fixat iordning ett bra träningschema för veckan och nu hoppas jag att det funkar. Det är 7 pass förutom styrketräningen och promenaderna.. Vill att det ska bli fint väder så jag kan börja med mina timmeslånga promenader också. En sväng till solariet hade inte heller varit fel.

Nu väntar jag bara på att min sömnis ska knocka mig men än så länge känner jag inte av den. Typiskt men ska ändå ställa klockan på 8.30. Nu avslutar jag kvällen med lite "Body of proof".

Hockey och bio..

Det är grejer det. Det var en full arena med förväntants fulla supportrar, vanligt folk och så jag och L-O. Ingen av oss är den som ställer sig upp och skriker. Men visst resa sig upp, klappa händerna gjorde vi ett antal gånger. Hörde mig själv säga "kom igenom" ett par gånger.. Blev lite stress till Bion. Men vi hann faktiskts sätta oss ner och skramla lite extra med påsarna.
Kvällens val av film blev "Hamilton - I nationens intresse"



Jag är nöjd med filmen och att se min "drömman" med den nya tränade kroppen var inte fel. Så nej det är inte bara lammkött som gäller för mig :P
Idag tog jag bussen hem för mina privatchaufförer var inte tillgänglia. En var i Överkalix och den andra festade nog lite mer än vad han tänkt på Challenge.. Har inte gjort så mkt, men hängt med T och ätit lite flottmat. Som vanligt när vi hänger. Fick köpa hem korv med bröd. Skulle tvinga han se BB men då bestämde sig min boxer för att lägga av.
Nu ska jag ta och serienöta innan sömnisen verkar helt. Söndagsångesten är här men inte av samma anledning som den brukar. Nu undrar jag vad jag ska fördriva tiden med. Imorgon är det gymmet x 2 som gäller.
Natti natt!

En perfekt fredag :)

Igår var det äntligen dags för Ljust & Fräscht. Först var vi på Corsica och åt en 3-rättersmiddag. Blev lite stressigt med efterrätten men allt var gott iaf. På Coop Arena var det fulltsatt. Det var 2 timmar av skratt. Dom hade läst på om Luleå och det var många träffsäkra ämnen.
Ikväll är det hockey och sen bio. Fullspäckat schema under mina dagar här i Luleå.

Avskedspresenten från Kappa

2012-02-21_21_13 (MMS)

Jag brukar ogilla måndagar.. men denna dag var värre. Att stiga upp och veta att man blir arbetslös från och med imorgon. Vemodigt och sorgset att dom kom i samlad trupp och gav mig en present. Även om jag gillar presenter :) Dessutom krama om alla underbara människor jag haft äran att lära känna och jobba med. Saknar redan :(

Ny frisyr..

2012-02-18_20_34 (MMS)

Efter energiklippningen känns håret fräscht och blev som nytt. Dessutom kom min färg fram, ser nästan ut som om jag färgat det precis. Har fått ögonbryn också och det var länge sen. Lite mer färg och lite mer träning så ska även jag känna mig nöjd med min spegelbild.

Lugnt på landet..

2012-02-18_15_26 (MMS)

Om man inte räknar med stormen ute. Har gullat med Calle och assisterat Bella med paltsmeten. Mums ska få äta riktig palt:-)

Snart är det över.. Nu är det fredag och d...

Snart är det över.. Nu är det fredag och det betyder hotellfrukost på jobbet. Vi ska även äta en 3-rätterslunch på Doktorsvillan. Vill inte att mitt uppdrag ska ta slut. Trivs så bra här. Ett helt underbart gäng att jobba med. Vad händer nu? Tycker inte om när framtiden känns så oviss.

Träningsprogram...

Idag var det dagen med stort D. Har fått mitt efterlängtade träningsprogram från Korpen. Bra? Ja helt klart. Kul? Nja inte alla övningar. Behövlig? STORT JA!

Mitt program:
Utåt rotation 3x20
Inåt rotation 3x20

Armhävningar på pilatesboll
Armhävningar med liten medicin boll

Fullswing - kettlebell 3x15
Marklyft - kettlebell 3x15
Räckhäv 3x10
Knäböj - kettlebell 3x15
Det här ska jag köra en gång i veckan och resten av dagarna blir det bodybalance, core, step och sh'bam :)

Imorgon är det Bodybalance men nu är det serier och tidig kväll som gäller.

Kärlek...

2012-02-14_18_51 (MMS)

Kärlek...

Fu***** monday

Hur man än gör så slipper man aldrig denna dag. Hade verkligen sett fram emot en morgonpromenad till jobbet men icket. För kallt enligt mig för en promenad. Tog bussen och kände mig nöjd ändå. Dagen har varit som alla andra måndagar.. pest. Imorgon blir det inte ett dugg bättre för då är det 14 februari. Årets värsta dag som singel enligt mig. Fast borde börja bli van för nu har jag faktiskt inte haft någon speciell att fira med på 2 år. Ett citat från PT.. lite fjortiskänsla men ändå "Att dö är inte det värsta, att vilja dö men inte kunna är värre". Jag tänker köpa en aska Aroma gelehjärtan och äta upp allihopa. Fast fört ett besök på gymmet så jag får mindre ångest. Ska även till Kiropraktorn imorgon.

Idag har jag varit på mitt första Bodybalance. Jag trodde jag bara tappat muskler under min allt för oaktiva träningsperiod. Men jag har även tappat balans, koordination, smidighet. Fy fan vad jag har mkt att bygga på. Känner helt klart för mitt gamla träningscitat. "Vad vore livet utan träning?- helt förjävligt!"

Nu serier tills sömnisen gör mig sådär lagom groggig och flummig så jag kan lägga bort datorn.

SH'BAM

Morgonen började jag med att vela om jag skulle träna eller inte. Sen bestämde jag mig för morgonträning iaf. Tur och kul för körde lite crossfit med Camilla, Jörgen och Simon. Shit vad svårt det är att få in tekningen, den har jag tappat bort. Samma sak gäller styrkan. Var helt slut av intensiviteten men så himla roligt.

Mötte T på stan så han följde med hem till mig. Vi kom på en bra idé, äta våfflor så då fick vi gå hem till honom. Där hängde jag tills det var dags för det inbokade passet på Korpen. 

Har aldrig haft problem med koordination på pass. Tänkte att det var som att lära sig cykla. Men så var inte fallet. Var och körde Sh'bam för första gången idag. Det var kontidionskrävane och man behövde helt ha koordinationsförmåga :)

SH’BAM™ - Come as you are, leave as a star

Med enkla och heta danssteg blir SH’BAM™ ett perfekt sätt att dansa sig i form och bli en stjärna på dansgolvet. Med en bandning av listettor som spelas på klubbar runt om i världen, välkända klassiker och latinska rytmer, blir SH’BAM™ både ett roligt och socialt sätt att träna.

Kul var det i alla fall och svettigt. Det var första gången men inte den sista.

Middag på Tre Kronor, en varm dusch och tv-tittande. Nu ligger jag i sängen och ser Äkta människor. Ska försöka somna innan 23. För i in vilda fantasi har jag bestämt för att promenera till jobbet imorgon :)

Jag vill..

  • Köpa nya träningskläder
  • Köpa mattor till kök och vardagsrum
  • Delta på Feel Good helgen på Havsbadet
  • Resa till Stockholm
  • Resa till Thailand
  • Dejt till Alla Hjärtans Dag <3
  • Se Takida i Kalix 

Sen finns det en massa andra drömmar som jag vill ska gå i uppfyllelse men då krävs det en man...

Ser fram emot mitt inbokade möte den 15 februari på Korpen då jag ska få ett träningsprogram.

Ser fram emot att få äta semlor den 21 februari men samtidigt är det sista dagen på Kappa och det är inte kul.

Ser fram emot att gå på Ljust & Fräscht den 24 februari med Patrik & Karin.

Har äntligen kommit igång med träningen och det känns helt underbart. Kanske tog i lite för hårt i helgen men samtidigt är det skönt att ha träningsvärk. Längtar tills jag kan börja köra mitt gamla träningsprogram, det som verkligen gav resultat. 

Just nu så njuter jag av att ha en vilodag och ligga under täcket.

11 månader av sorg och saknad..


Pappa

I miss you more than ever
More than I can put to words
Every day is getting harder
to leave it all behind.
I am missing you, more than yesterday, I am missing you.

We'll live a life filled with melodies
Now the stories is my defriend
When we fly free from promises
I try to smile but I cant pretend, no

I miss you more than ever
More than I can put to words
Every day is getting harder
To leave it all behind.
I am missing you, more than yesterday,
I am missing you, more than yesterday, yesterday, yesterday.
More than yesterday, yesterday, yesterday.

The sun is not getting lighter than yesterday
As I ever get further from yesterday
Can see the echo is closer, than yesterday
As I ever get further from yesterday

Yesterday, yesterday, yesterday
More than yesterday



Det var den söndagen..

Har haft full upp hela dagen. Var på gymmet efter 10. Camilla körde slut på mig. Var är mina muskler, var är min kondis?? Efter träningen följde jag med Lisa till Dollar och ÖB där även Carola och hennes mamma var. Så jag bytte bil helt enkelt. Jag och Carola lunchade på Waynes och sen hem en sväng. Lite oplanerat så hamnade jag hos Bella i Långnäs. Fikat, ätit middag och fått ännu mera jagvillhabarnkänslor. Inser verkligen hur fort tiden går. Även om vi pratade om gamla minnen så snackar vi om 4-5 år sedan. 

Ha även fixat några matlådor för veckan. Känns skönt för nu till veckan är det gymmet som gäller. Tror faktiskt att jag ska ta och boka in mig på ett pass också. Det ska bli intressant och se hur mkt träningsvärk jag har imorgon.

Imorgon är det dessutom den där jobbiga dagen som infaller varje månad. Det är 11 månader sen pappa gick bort <3

Maybe I didn't treat you quite as good as I should have
Maybe I didn't love you quite as often as I could have
Little things I should have said and done
I just never took the time

Your are always on my mind!

9 år..

Har jag bott här uppe i norr nu. Det är otroligt vad tiden går. Vad hände?! Bor i min 5:e lägenhet och har inte tänkt att flytta i första taget. Kanske om drömjobbet eller den stora kärleken dyker upp..
Ute är det lilla Sibirien och just nu är det ca -32. Det ska bli kallare under helgen. Min plan är att hålla mig inomhus så mycket jag kan. Ska försöka ta mig till gymmet imorgon. Tyvärr är det inte så motiverande att gå utanför dörren. Har bestämt mig för lite home makeover i lägenheten. Just nu saknas det pengar så har börjat organisera om i mina skåp iaf. Känns som jag behöver kasta ut det gamla och in med nytt.
Även om jag gillar att fixa, städa osv så skulle det inte vara dumt med en hubot :P
Nu ska jag söva mig själv med lite serier...

Jo det kan se ut så här hos mig..

2012-02-03_06_55 (MMS)

Jo det kan se ut så här hos mig..

Inte okej..

2012-02-02_10_28 (MMS)

Jag vill bo där det är varmt året runt. Hatar kylan!

RSS 2.0