I'm hooked

Lider av stor tristess och är galet uttråkad. Det har varit en lååång dag. Var på stan en sväng och gick till ICA fast Coop är närmare. Så uttråkad var jag idag. Bestämde mig för att börja se "Sons Of Anarchy". Insåg direkt att jag var fast. En serie med Bad Boys... fulla av tatueringar, skinnvästar och snygga hojar.

Meninglös söndag..

önskar bort hela denna dag. Deppig och ledsen på min dag:-(

Från mitt hjärta.

2011-05-28_15_39 (MMS)

Fick detta fina hjärta av Lars idag. Hade tittat på dom tidigare idag. Tänkte för mig själv att tänk om man får ett sånt hjärta någon dag... En jätte fin present som värmer mitt hjärta.

Ensamheten och saknaden

Det är när jag ligger ensam i min säng som saknaden efter pappa blir extra stor. Jag tänker på honom dag som natt. Ibland mer ibland mindre. Kan fortfarande inte fatta. Väntar på att han ska ringa. Jag vill ringa och berätta för honom om hur det går med kärleken, att jag fått sommarjobb och hur mitt liv ser ut just nu. Även fast jag ser foton från begravningen så känns det overkligt. När jag pratar med Patrik om hur och var vi ska sprida hans aska känns det overkligt. Jag är glad att jag har ett brev från honom, det väcker så mycket starka och jobbiga känslor men visar även vilken kärleksfull pappa han var.

Jag har känt mig extra känslig idag. Sett serier och gråtit... Tänker mycket på framtiden och var jag står nu. Stämmer inte riktigt överens med vad jag trodde att jag skulle vara för 10 år sedan. Mycket har hänt, både roliga och tråkiga saker. Jag är en drömmar, mina tankar för framtiden sträcker sig ibland för långt fram. Ibland är det inte bra att tänka för mycket helt enkelt.

"Av alla mänskliga passioner är kärleken den starkaste,
ty den angriper tillfälligt huvudet, hjärtat och sinnena."

En hel del nedräkningar

Först till imorgon när det blir myskväll med finast och Ailie. Ska bjuda på middag och efterrätt. Får även sällskap i sängen. Nästa stora grej är Lisas bal, tur att den är 7 juni för sen åker jag till Sthlm den 8 juni. Det känns så underbart att hon har gått hela vägen. 12 år i skolan och nu är dagen D snart här. Känns som om man gjort något bra i sitt liv, även fast det är hon som går ut skolan med bra betyg och en studenmössa på huvudet.

Idag har jag varit med Carola och sen passade jag killarna ett tag. Mötte upp Lars och Ailie på Gallerian och sen blev det lite kvällsfika hemma hos mig. Tänk så fort man vänjer sig med sällskap. Även fast jag har stort behov av ensamtid så känns det så tråkigt när dom går:(

Ska bli skönt att börja jobba och få känna sig behövd. Dessutom blir helgerna mer värdefulla när man jobbat på veckorna. För mig kan det lika gärna vara måndag hela veckan eller lördag hela veckan... Blir helt dagvild när jag går hemma. Inte konstigt om man deppar ihop då och då.

Nu är det Big Brother som gäller och sen lite serier innan man somnar.

En helg med regn och solsken...

Jag är otroligt bra på att blogga.. NOT! Idétorka eller bara tidsbrist. Var på bio i onsdags och såg "Pirates of Caribbean", den var sådär. Lite för långdragen och hörde inte riktigt ihop med tidigare filmer. Oavsett så är det hög mysfaktor att gå på bio.

I fredags lagade jag middag till Lars för första gången. Vägen till mannens hjärta går genom magen. Var lite orolig där men lyckades, fick högsta betyg. Så nu känns det som om den spärren släppt. Igår var jag hos Carola hela dagen och en bit in på kvällen. Fick en dundermiddag och dunder efterrätt. Grillat och kladdkaka.. mums :) Bästa av allt att denna gång var det riktigt lyckat. Inga missöden eller något som saknades på bordet.

Har idag varit på Tupperware party, inser att det är typ 10 år sen sist. Inte för att det blivit så stora förändringar förutom färger och sånt. Fast en sak jag verkligen vill ha är ett sushiset, men lite dyrt och det följde med en burk för att koka riset i micron. Jag saknar micro, så skulle bli ett dyrt paket om jag även måste köpa en micro.
Beställde en lök/mandel m.m hackare och den var nog dyr men behövlig. Fick fika också, cheesecake och massa kakor. Tror inte det blir någon middag för mig ikväll.

Ikväll är det serienötning som gäller. Planerar att se tills jag stupar. Skulle bara haft en stor godispåse lr chips och dipp. Som att jag inte har nog med serier, hittar nya hela tiden *suck*


"Romantikens hela väsen ligger i ovissheten"

I'm in love

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was saved 
Just for me and I know I'm meant 
To be where I am and I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by her side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close


Myskväll...

2011-05-17_22_16 (MMS)

Myskväll...

Fick rosor av Lars

2011-05-17_22_13 (MMS)

Fick rosor av Lars

Första dejten.. En månad sen var vi på vår...

Första dejten.. En månad sen var vi på vår första dejt... Fortfarande fjärilar i magen och kär<3

Flickan i lådan

2011-05-15_07_50 (MMS)

Vi hade lördagsmys igår och min lägenhet erbjuder inte så värst mycket för en 3-åring.. Ailie hittade min låda och satt i den mest hela kvällen och på morgonen :) Första gången alla tre sov i min säng och förhoppningsvis blir det fler gånger. Nu känns det lite ensamt. Ska kolla på lite serier och ikväll hoppas jag på en grillkväll hos Lorens. Helgen går med rasande fart och snart är det en ny vecka. Hoppas på sol och många långa promenader. "Livet är som en kontorsstol - det gäller att ha rätt inställning"

Paradise = Överkalix

Igår tog jag och Lisa en tur till Överkalix. Alltid lika mysigt att åka dit. Nu vet jag var hon växt upp och fick se hennes flickrum. Hon provade sin balklänning och accessoarer = prinsessa :) Var nere vid stranden så hundarna fick bada, även Lisa fick doppa fötterna i kalla vattnet. Var förbi hennes kusiner och syster. Självklart så var vi och åt burgare på torget. Det hör till när man är där uppe. Avslutade kvällen på Klubbgärdet.

Hur tänkte han där?

2011-05-13_15_43 (MMS)

Hur tänkte han där?

Många grodor blir det..

2011-05-13_15_39 (MMS)

Många grodor blir det..

Bakslag..

Brorsan skickade foton från begravningen och han hade rätt att det väckte en hel del jobbiga känslor. Har tänkt på pappa mycket senaste dagarna. Hittade ett kort på honom i källaren. Där han såg ut som jag vill minnas honom Det känns så jobbigt att inte kunna ringa honom. Hade jag berättat för honom om min nya kärlek så hade han sagt " ta det lugnt med killarna, var själv ett tag och ha inte så bråttom nu Annica osv.." Något han alltid sa till mig om han frågade ifall jag träffat någon.

Hur länge ska det göra ont?

Saknar Dig pappa!

Japp lite organisering pågår..

2011-05-10_19_35 (MMS)

Jag vet att när jag flyttar nästa gång ska jag ha en walk in closet. För det här funkar inte..

Var tog helgen vägen??

I korta drag..fredag hängde med Lisa, körde raggen några gånger och åkte runt och kollade på fina hus. Lördag en massa mys med Lars, lunch i solen, middag på Thaigarden och efterrätt på Nodo. En sväng förbi Lorens och hängde lite. Kände mig för gammal helt plötsligt. Cruising och massa fulla ungdomar på stan. Igår tog jag en promenad till Carola, krattade lite och kanske inte så smart för nu har jag ont i axlarna. Grillkväll hos Lorens och som vanligt.. grillat är godast! Hela helgen har varit supermysig, bara få njuta av fina vädret och det underbara sällskapet. Ska man säga någon negativt så är det bristen på sömn.. fast svårt att sova när man vill vara vaken och njuta av sällskapet.

Idag har jag iaf tagit en promenad till Carola och vi tog även en promenad i härliga vädret. Sen promenerade jag hem, har ätit och satt på en tvättmaskin. Ska försöka hinna en till hinnan jag tar bussen till Klubbgärdet. Fast just nu känner jag mig lite i någon sorts halvkoma. Tror jag ska slappa lite framför någon serie.

"Allt är inget utan kärlek <3"

En ros från bästa Carola

2011-05-07_17_17 (MMS)

En ros från bästa Carola

Slutade så här.. Goda var dom men inte sär...

2011-05-04_19_36 (MMS)

Slutade så här.. Goda var dom men inte särskilt snygga. Nytt försök inom kort..

Macarons..började bra

2011-05-04_18_04 (MMS)

Macarons..började bra

Lite uppdatering..

Är inte så flitig med att blogga just nu... kom hem i söndags och det har varit fullt upp. Har inte ens tid att se mina serier:P Kom hem i söndags och idag har jag packat upp min resväska klart. Håller på att tvätta i tvättstugan, kände att jag ville torktumla mina sängkläder. Fy vad jag ogillar min tvättstuga är glad att jag har tvättmaskin hemma.

Igår sov jag borta och har haft en jätte mysig dag. Blev upphämtad av Carola och har varit hos henne fram tills vi tog oss en promenad in till stan. Ikväll får jag mysbesök eller snarare nattbesök. Jag är bara nöjd att han kommer och sover med mig. Gillar mina fjärilar i magen och pirret i kroppen.

Inte kul att vara arbetslös men det är skönt att jag och Carola kan underhålla varandra. Hoppas på positiva besked från Nordea annars blir det kanske några veckor på PT. Måste få in en rutin med mina promenader, nyttig mat och min sjukgymnastik. Jag längtar tills jag kan stå på gymmet och lyfta vikter utan att det gör ont.

En bra början på maj månad helt klart:)
RSS 2.0