Sol sol sol

Underbara sol, njuter av varje minut jag får vara ute i solen. Just nu är det 27,9 grader inomhus och 29,6 utomhus. Undrar bara hur jag ska kunna sova i värmen?! Imorgon ska vi äta lunch vid vattnet och jag ska doppa fötterna.

Mitt liv är lite upp och ner så därav denna bloggtorka. Jag försöker gå vidare men det är inte alltid så lätt. Skönt att ha ett jobb och gå till. Dessutom har jag kommit igång med träningen. Stiger upp som en zombie varje morgon. Det känns bra efteråt. Hoppas bara att jag kan börja träna som vanligt igen. Få tillbaka mina muskler och känna mig nöjd.

I helgen ska jag göra min "Emma" tatuering, jag längtar! Sitter och funderar på en till men den får vänta. Ska försöka hinna med Öjebyn Kyrkmarknad också.

Nu ska jag ta en dusch och sen kolla lite serier. Imorgon är det återigen träning..wohooo!

Senaste tiden i bilder

Lisa's Bal
Emma's Student, stoltare mamma får man leta efter:)
En fin kväll på Långholmen
Lunch med Andreas i Vasaparken
Jag och Carola grillade, tjejer kan!
'''
Carola tröstade mig med massa mys <3
Nordic Air Show 2011
RIX Fm Festival på F21

3 månader av sorg och saknad

Idag är det 3 månader sen pappa dog. Tiden går men såren finns kvar. Tack vara Överkalix Församling och deras oförlåtliga misstag gör att vi inte får uppfylla pappas sista önskan. Vi skulle samla familjen i Jokkfall och sprida ut hans aska. Nu har hans aska redan spriden på minneslunden i Grelsbyn. Dom kan be om ursäkt och skicka blommor men förlåtna kommer dom aldrig att bli.

Du finns i mina tankar pappa<3 

Skön söndag och BB final

Var en nattuggla och var vaken till 05.. Fick en lite onykter pojkvän som sällskap. Det var skönt att få sova ut och mår bättre idag. Har varit iväg med Lisa en sväng, vi har tittat ut en bra plats till hennes balfoton. Det blir Solanderparken i Öjebyn. Vilket mysigt ställe, så lite man vet om vad Öjebyn har att erbjuda. Vi åkte även förbi Bella och Anton. Gick på husesyn och drack kaffe. Hämtade upp Thomas i Svensbyn och sen avslutade vi kvällen på Viking.

Har även tvättar och väntar på att min andra maskin ska bli klar. Ligger i sängen och kolla på Sons of Anarchy. Inväntar Big Brother finalen med stor förväntan. Fast för mig spelar det egentligen inte någon roll vem som vinner. Fast kommer helt klart rösta på Simon.

När Lars kommer blir det sängläge och lite Big Bang Theory...

Bloggtorka och Rudolf med röda mulen

Har varit en snabbsväng till Luleå. Åkte dit för att träffa Andreas men så blev det inte. För jag blev sjuk istället, har legat nerbäddad på madrassen. Skulle stannat hela helgen men orkade inte. Kände att min säng är bästa stället att kurera mig på. Måste hinna bli frisk innan Sthlms resan. Hörde idag att det blir Champagnefest på lördag vad det nu innebär.. Spännande värre :)

Jag har en så röd och irriterad näsa. Vågar inte snyta mig mer för jag orkar inte blöda mer näsblod. Har varit och köpt chips och pepsi max så kvällen är räddad. Fy vad tråkigt att vara sjuk, alla andra verkar ju ha det så mycket roligare än mig. Tur att jag har en hög med serier och filmer. Finns inte så mkt energi till annat.

Födelsemärke borttaget..

2011-06-01_13_27 (MMS)

Nu är det bara att invänta provsvaret. Tog även blodprov och jag har inte socker i blodet. Jippi hej, då återstår bara ett urinprov.. skriva kissdagbok haha.

RSS 2.0