Ändrade planer

Trodde att jag skulle få komma utanför tullarna idag men inte.. Det har blivit massa serietittande istället. Började se GCB igår och den var ganska kul. Verkar dock inte som om det kom mer än 10 avsnitt. Har segat mig igenom The Iron Lady, trodde att den filmen skulle vara bra. I brist på annat så ser jag ännu en ny serie Don't Trust The Bitch In Apartment 23.. Lite kul och dessutom är det bara 20 minuters avsnitt.
Har köpt en chokladkaka idag, den kan man lita på. Bra för att dämpa begären, tristessen och ensamheten. Hade jag vetat att planerna ändrades hade jag åkt till Luleå istället. Men får bli om 2 veckor. För nästa helg är det Eurovision och vin som gäller. Kanske en utgång om den rätta känslan infinner sig.

Egoboost, långhelg och en massa regn..

Men efter regn kommer solsken... Imorgon lovar vädergudarna solsken. Jag behöver sol och värme. Börjar mer och mer bli sugen på att boka en resa när sommarjobbet är slut. Samtidigt vill jag åka iväg med Emma till Asien över jul och nyår. Pratade med Markus igår och än finns det hopp om fjällvandring. Denna gång till Grövelsjön i Dalarna. Där svenska/norska fjäll står i ett med varandra.

Hade halvdag i onsdag och med tanke på vädret så blev det Långnäs. Jag skulle få en egoboost av Bella. Det blev makeup och hårstyling. Även ett antal olika outfits fick följa med ut på ängen. Solen sken men det var ändå lite kyligt i luften. Självklart hade jag druckit vin för annars hade det inte funkat. Livrädd för kameran, blir stel och stirrig när jag ser den. Hade lite problem med rinnande ögon men bilderna blev över förväntan. På kvällen var det grillning. Grillat är godast :) Vi hann även med en makeup, styling och lite foton på morgonen. Ska bli kul att se resultatet eftersom jag inte hade druckit vin..

Annars var det en inomhus dag igår och även denna dag.

När kommer sommaren?

Man kan inte tro att det snart är sommar. Har en blandning av vårkänslor och vårdepression. Mitt chokladbegär ökar och min energi är på noll. Helgen gick som vanligt för fort. En kort och inte alltför spännande helg. Såg en film med Thomas i lördags, en riktig kärleksfilm "The Vow" eller "Älska mig igen". Han trodde jag skulle gråta men så sorglig var den inte. Fast iofs har jag gråtit för mindre. Idag fick jag en sån där tomhetskänsla som spred sig, började tänka på pappa.

Min längtan efter barn har börjat ta överhanden igen. Har svårt att släppa tanken och det ökar min inre stress. Fröken livrädd för kärleken och vill inget hellre än att skaffa ett barn. Helst ett kärleksbarn men om jag inte finner kärleken så får det bli på annat sätt.

Imorgon ska jag börja med mitt cellenergiset och cellförnyelse. Har smygstartat idag Ska med en kvällsdrink. Ska bli otroligt spännande och se vad jag får för reaktion. Det jag har läst om det och alla andras erfarenheter så tror jag på underverk för både min kropp, mitt välbefinnande och min inre harmoni.
Kommer försöka skriva lite om hur jag känner under resans gång. Både positiva och negativa reaktioner. Skönt med kort vecka eftersom jag inte vet hur jag kommer att må. Nu är det lite natti natt serier.

Där tiden står still...

Fick känna av nostalgi och något sorts lyckorus idag. När Bella hämtade mig i Bettan. Det var som att tiden stått still när jag satte mig i passagerarsätet. Lite som att det såg ut som när man lämnade allt.. Det har varit mycket skratt, tårar och känslor i den bilen. När man säger "det var bättre förr" så är det just den tiden man tänker tillbaka till.. dom gyllene åren. Så mycket problem man kunde ha med killar osv.. men man var starkare då. Det var bara att skaka av sig och gå vidare. Nu däremot är allt så mycket större. Det är inte lika lätt att gå vidare med ett krossat eller sviket hjärta. Vill träffa någon men är livrädd för kärleken.

"Fördjupa dig i dåtiden, så förstår du nutiden, och får veta en del om framtiden"

Vårkänslor...

Inte för att det är så mycket till vår utanför. Hagelskurar blandat med sol har det varit idag. Men mina vårkänslor ger sig till känna att jag inser Jag vill bli kär! Få känna fjärilar i magen och sväva på små rosa moln. Men inte så lätt att träffa någon när man inte går ut på krogen, andra tillställningar m.m. Nätdejtning funkar ju sådär, visst har det funnits trevliga killar, gifta killar, omogna killer, players m.fl.. Så drar man en slutsats så är det mer negativt än positivt.
Kär och galen är mitt mål just nu :) För snart har man jobbet på papper och träningen har dragit igång igen.
Natti natt!

Nybakade scones

2012-05-03_20_58 (MMS)

Ska jag ha med mig till jobbet imorgon. Ska lyxa till det med en smoothie också. I 3 dagar har jag skött mig och min mage är fortfarande svullen och upprörd. Längtar tills jag kan börja köra Fitline, då kanske jag får lite mer energi och livsglädje.

RSS 2.0