Vad hände?!

Helgen är över och snart är även måndagen över. Har haft mycket i tankarna och därav total bloggtorka. Åkte till Luleå i onsdags och kom hem igår. Började Luleå vistelsen med att fira Roberts 22-årsdag. En massa godfika och som alltid så familjärt. Hade bokat in ett möte med pinglan Jonna på torsdagen. Vi hade inte träffats på flera år så det behövdes uppdatering :) Man inser hur fort tiden springer förbi. Hade några mysiga timmar på stan. Vad mer har jag gjort, middag och en hel del serier och film.
Den här veckan erbjuder umgås med Carola och underhålla barnen. En sväng till Luleå blir det även på onsdag. Sen blir det lite terapiarbete hos henne också.
Nu ska jag avsluta kvällen med Ensam mamma söker...

Smärta...

Ikväll hade Lisa bokat tid för att göra sin nästa tatuering på underarmen. Hade även pratat med Jonas om att fylla i min. Jag fick sitta och titta på stenhårda Lisa som knappt rörde en min. Nålen är en sak men ljudet, det där surrande ljuder gör mig nervös. Precis som att gå till tandläkaren och höra borren. Fick iallafall peppa mig själv för att stå ut med surret. Visste att det inte gjorde ont på armen sist så ifyllnad kan ju inte vara nåt.

Lisa hade dock planerat lite till.. "vår" tatuering och min tatuering till minne av pappa.

Smärtsamt var det verkligen och helt plötsligt fick vår text en helt annan innebörd när man satt under nålen...SMÄRTA! Fast nu är det inte den smärtan vi tänker på. Utan den smärta när man förlorar någon som betyder så mycket mer än vad man kan beskriva..


Äntligen fick jag min pappa tatuering också. En hyllning, en symbol till minne av honom. Han skulle bara veta hur älskad och saknad han är <3

Grattis älskade dotter!Idag fyller min vackra dotter Emma 19 år. Önskar henne en underbar dag!

Älskar Dig Emma <3

Längtar..

Hjärtat i halsgropen

Tänk hur mycket man hinner oroa sig och spela upp det värsta senariot när jag inte fick tag i Emma. Efter ett par samtal, sms och oro fick jag tillslut veta att hon lever. Dock bakis och utan mobil. Pustar ut och tänker att det var så mycket bättre förr. När hon var liten och beroende av sin mamma. När jag hade koll på nästan varje steg hon tog. Ja jag är en kontrollmänniska. Det kanske inte alltid är bra men när det gäller ens barn är det OKEJ! Dessutom har jag haft en stor Emma saknad idag. Extra stor och saknar henne så det gör ont. Vill bara ta flyget ner och krama om henne hårt. Det är sånt här som gör att jag vill vara nära henne, finnas där och inte vara 90 mil bort. Det är nu jag känner att jag vill ta mitt pick och pack, flytta till Sthlm och bo med henne.

Känn dig tryggare

Nu när mörkret fallar och överfallen ökar började jag fundera på överfallsalarm. Förut gick man med tårgasspray i väskan för att känna sig trygg. Man tycker att det borde kännas tryggare att gå ensam här uppe i norr om man jämför med storstan. Tyvärr finns det idioter överallt. Undrar om det är samma våldtäktsman som härjar i Boden och Skellefteå? Vet att jag alltid pratar i telefon när jag går ensam. Oavsett om det är en promenad på 5 eller 20 minuter. Hittade en app som kanske gör att man känner sig lite tryggare.
http://www.walkmehome.se/

...

I always needed time on my own
I never thought I'd need you there when I cried
And the days feel like years when I'm alone
And the bed where you lie
Is made up on your side

When you walk away
I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?
When you're gone
The pieces of my heart are missing you

When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day
And make it okay
I miss you

I've never felt this way before
Everything that I do
Reminds me of you
And the clothes you left
They lie on the floor
And they smell just like you
I love the things that you do

When you walk away
I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?
When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day
And make it ok
I miss you

We were made for each other
Out here forever
I know we were
Yeah, yeah

And all I ever wanted was for you to know
Everything I do I give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me
Yeah

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear will always get me through the day
And make it ok
I miss you

Regnet det bara öser ner...

Regnet det bara öser ner 

Var är den eld 
som du sa skulle värma under kalla nätter, 
här står jag nu och väntar i ett regn som skvätter!

Regnet det bara öser ner, 
men du är väl varm och go hos någon annan,
Du, ingen märker tåren, 
dej vill jag aldrig mera träffa jag lovar, 
men jag är din, jag skall alltid va´ din.

Här står jag nu och väntar i ett regn som skvätter!

Och regnet det bara öser ner, 
men du är väl varm och go hos någon annan, 
Du, ingen märker tåren, 
dej vill jag aldrig mera träffa, jag lovar, 
men jag är din,
jag skall alltid va´ din.
Jag ska alltid va´ din.


Längtar tillbaka..Terapiarbete

Det är en sån dag idag då allt känns grått, tomt och trist. Det är 7 månader sen pappa lämnade oss. Inser att jag inte alltid tillåter mig själv att känna sorgen. Det har varit en hel del tårar i veckan, speciellt när jag går och lägger mig ensam med mina tankar. Då kommer allt, alla man saknar och alla man förlorat. Det är då ensamheten är som mest påtaglig.

Jag har varit på stan med Carola och vi passade på att äta lunch. Har även haft lite terapiarbete med mina garderober. Blir aldrig nöjd, har för lite plats helt enkelt. Kan inte organisera som jag vill. Annars har jag inte gjort så mycket. Ikväll blir det lite tv för mig. Ska se Drömmen om ett barn och premiären av Fråga Olle.

Pappa, Du finns i mitt hjärta <3

Barnprogram..

Då menar jag inte barnprogram för små barn utan "Barn till varje pris" som går på SVT nu. Det kommer även börja ett till i veckan på TV3 "Drömmen om ett barn". Det är jobbigt att titta på samtidigt känns det skönt att höra andra människors historia. Deras längtan och de som delar samma tankar som jag, barn är meningen med livet. Det är som Carola säger att jag har ett stort mål i livet och det är att få barn igen. Klockan tickar och prinsen uteblir. Har inte så många alternativ att välja på. Det är ett stort steg, en lång process som kan bli kostsam. Men jag vill ha barn till varje pris.

Tävling Macaronsetet

Tävla hos Sockerrus och vinn ett supersmart Macaronsetet (med macaronmatta, en decomax och en liten receptbok) från webbutiken Mika Design.Nu kanske man äntligen kan lyckas med sina macarons. Vem vill inte vinna detta fina set?!

Min kärlek, min bebis..

2011-10-01_11_53 (MMS)

Min kärlek, min bebis..

RSS 2.0