Inte helt återhämtad

Efter helgen och kanske inte helt frisk heller. Småförkyld, huvudärk, frossa och illamående. Toppen det är måndag och min andra dag på jobbet. Undrar hur mycket jag kommer ihåg. Kul ska det bli i alla fall. Hade en trevlig lördagskväll, blev dock lite för mycket alkohol för mitt eget bästa. Kanske inte borde ha blandat in det sista rödvinet på den lilla efterfesten.
Vet att så fort jag kommer hem blir det snabbmiddag, en varm dusch och tidig kväll för mig.
Ha en trevlig måndag!

1 år tillsammans.. Jag och Carola:-)

2011-11-28_06_42 (MMS)

Igår den 27 november var det 1 år sedan jag och Carola träffades på Nordea. Man kan helt enkelt säga att det klickade ;)

...

Så är det...

"Ur min synvinkel kommer vi alltid ha haft eller ha något speciellt"
Ur min synvinkel kohaft eller ha nåt speciellt

Väntar och väntar

på det där samtalet. Det gick bra på första intervjun igår men andra kändes inte helt klockren. Jag hoppas i alla fall på ett positivt besked.
Idag överraskade Lisa mig med ett paket och sushi. Även om jag förstod redan igår att hon hade sushi på hjärnan. Vi försökte verkligen ta det lite lugnt och inte stressa i oss maten idag. Gick sisådär... svårt att inte hetsäta när det är sushi. Det är ju så gott. Efter maten åkte vi till Långnäs för att hälsa på Bella och lilla Carl. Gott kaffe var det, kan inte förstå varför alla har så gott kaffe. Mitt kaffe är aldrig gott..hmmm.
Nu blir det sängen och serier :)

Då börjar mitt liv här och nu..

Igår åkte jag till Luleå för att jag bokat in frisören och Flora kliniken. På vägen dit så fick jag ett glädjande samtal. Var lite okoncentrerad i bilen och blev nästan stum. Ska på anställningsintervju på måndag så nu hoppas jag att allt går vägen. Det var skönt att få klippa bort allt nött i topparna. Fast är inte riktigt nöjd med min lugg. Tror vi hade lite kommunikationsproblem. Fast ångrar inte att jag gick till Sax & Maskin. Det är som att komma till himlen när man kommer dit. Den atmosfären får humöret att höjas.

Idag har jag och mamma varit på stan. Hon följde med till Flora. Skönt att få veta varför jag är så trött och helt ur gängorna. Nu gäller det verkligen att sköta sig. Sen blir det ett par behandlingar för att få bort bakterierna som finns i kroppen. Vi åt lunch på Olivers och jag syndade faktiskt lite med efterrätten.. *skäms*. Något hände i kroppen med mina allergier efter alla tester.

Nu är jag hemma och har tinat upp mig med en varm dusch. Varmvattnet var avstängt hos mamma idag. Nu ligger jag i sängen och känner mig helt slut i kroppen.

"Imorgon är en annan dag"

First Day Of My Life... I hope

Twilight feber

Ikväll är det äntligen dags för näst sista filmen.. Jag och Lisa ska dit och drömma oss bort i fantasins värld :)

Saknar så det gör ont

Lisa å Jag

En flummig kväll när jag hade flyttat in till stan :)

Åren går..

Har för första gången idag kollat igenom Pixbox med tanke på att sidan ska stängas. När man ser vissa bilder tänker jag "var jag/vi där". Så mycket galet vi gjort och kan med säkerhet säga att jag levt livet. Kanske dock lite sent eftersom jag "tog igen" min party/singel tid lite senare. Att se sig själv är verkligen som att sen en yngre, smalare/tränad, snyggare version av mig. Såg jag ut så där?? Så många människor som passerat genom åren, vissa har man glömt bort. Jag ångrar ingenting, just där och då var jag lycklig med mitt liv. Även om man fick hjärtat krossat ett par gånger. Fast jag var mycket starkare då, klarade av motgångar på ett annat sätt en nu.

Nu ska jag försöka ta tag i mitt liv, kunna se mig själv i spegeln och vara nöjd med spegelbilden. På torsdag är det frisören som gäller. Har bokat tid på Sax&Maskin. På fredag börjar jag om med mina behandlingar på Florakliniken. Ska inte lägga ner lika mycket pengar som sist men behöver få en rätsida på alla mina problem i kroppen.

Gymmet får vänta ett tag till, pengarna räcker inte till allt...

My first, my second and my last love..

Lugna lördag...

Idag blir det en lugn dag och kväll. Inväntar Helena och Astrid. Dom ska få äran att smaka lite macarons. Var uppe lite länge imorse och sov inte de timmar jag behövde. Har hunnit avverka en hel del filmer... Bra och dåliga som vanligt. Lisa har fått mig att ladda ner ännu en serie men har inte sett den än. Visst har all tid i världen men undra hur hälsosamt det egentligen är?! Idag började jag faktiskt morgonen med kaffe och min bok. Kändes väldigt harmoniskt. Har snart läst ut boken "Livet Deluxe".

Sushi afton

Sushi mys

Igår var det dags för att introducera Niclas i sushivärlden. Vi köpte massa bitar och fick ett antal extra bitar. Var nog lite snurrigt där på stället igår. Niclas tyckte om det och självklart var jag, Carola och Lisa lika nöjda.

Färdiga..

Färdiga..

Detta är resultatet efter många timmars slit. Det går inte alltid så enkelt för mig och Lisa... Klart bättre än första försöket vi gjorde och dessutom mycket snyggare.

Nu är det macarons de luxe:-)

2011-11-10_16_49 (MMS)

Nu är det macarons de luxe:-)

Tände ljus..

Igår åkte jag, Patrik och Karin upp till Överkalix. Vi började med att åka förbi Kalix Galleria och GK:s. Förbi Svartbyn för att träffa familjen Larsson/Granberg. Den stora anledningen till trippen var att vi skulle till kyrkan. Där pappas namn skulle läsas upp, det skulle tändas ljus och klockorna skulle ringa. Vi var även och tände ljus på farmor och farfars grav innan vi åkte in till Bränna och åt middag.
Det kändes som världens längsta timme i kyrkan, den värsta prästen med sin monotoma stämma. Som om inte det räckte när han även läste upp fel ort på pappa. Ska han aldrig får sin vila? Måste det vara strul från början till slut? Efter kyrkan åkte vi tillbaka till minnesplasten och tände flera ljus för pappa. Skänkte även en tanke till alla man förlorat under åren. Avslutade trippen men fika hos Stesse och Åsa.
Det var skönt att komma hem till P & K, lite vin, chips och filmen "Om Sara" fick avsluta kvällen.Idag är det 8 månader sen pappa lämnade oss <3

Nostalgitripp till Svartbyn

2011-11-05_14_53 (MMS)

Nostalgitripp till Svartbyn

Nimbys värld..

2011-11-01_00_07 (MMS)

Där fanns det gott om pappor men inga singelpappor. De som kanske var singlar var iaf helt ointressanta.. Har haft en lång dag idag. Vi har hunnit vara på Nimbys och klättrat runt så man blev helt slut. Jag var barnvakt till Simon och Jimmy en stund. Sen lämnade vi dom hos deras faster och åkte till Max. Vidare till Luleå och Malmudden för att jag skulle hänga hos Patrik och Karin. Carola skulle på anställningsintervju så nu håller vi tummar och tår att hon får det. Känns att man varit igång hela dagen. För jag är trött men har tagit en sömnis. För morgondagen börjar med att vara barnvakt en kort stund igen. Imorgon åker jag till Luleå för att vara där till söndag om jag inte blir uttråkad innan. Anledninge är att vi ska upp till Överkalix Kyrka och sjunga, tända och be för pappa <3 Nu är det snart sovdags för lilla mig..

RSS 2.0