Snart nytt år... Vem bryr sig?

Inte jag i alla fall. Visst nytt år men att fira in det känns helt meningslöst. Dåligt nyår= dåligt år och bra nyår=bra år. Visar sig ganska tydligt varför jag haft dåliga år senaste 5.

Nu är det jul igen...

2011-12-24_16_32 (MMS)

Nu är det jul igen...

Åh så har det varit lilla julafton igen

Denna gång hos Carola. Jätte god mat som Carolas mamma lagad och en massa gofika. Det gäller att börja ladda inför årets svullarhelg. Har redan sabbat min mage så kan lika gärna fortsätta. Fick två fina paket av Carola. Jag är så nyfiken men tänker hålla mig till julafton. Idag har jag haft fredag hela dagen. Lite jobbigt att inse att man måste jobba en dag till innan man kan ta helg. Har turen att få åka med Lisa så jag slipper bussen. Har packat väskan och hoppas verkligen att jag inte glömt bort något. Imorgon är det uppesittarkväll och jag har köpt bingolotter. Nu hoppas jag på vinst. Julafton kommer firas hemma hos brorsan. På juldagen ska jag ut på Olivers. Ska bli intressant för jag ska ut med ett gäng jag aldrig träffat förut.. lite nervöst är det men kul på samma gång. Nu blir det lite "The secret circle".
God Jul och God Natt!

What hurts the most

love_doesn't_hur (MMS)

What what what??

Lilla julafton och mmm som i...

Make up store och Maria Montazami :) Ikväll har jag och Lisa haft lilla julafton. Vi åt ingen julmat men sushi. Min motivering är att det är lax och risgryn. Tycker vi borde få VIP-kort där nu...Vi drack i alla fall jätte god hjortron glögg så lite juligt var det. Även om Lisa tände ljus och gjorde mysigt i vardagsrummet, valde vi att sitta i det upplysta köket. Jag fick Make up store paket och hade ingen aning vad som var där i. Gissa om jag blev glad, där i låg Maria Montazamis läppstift och en läppenna.Innan fredag är det även lilla julafton för mig och Carola.

Nu ska jag se lite serier innan dejten med John Blund.

Bye Bye NK

Jag skulle gjort som jag tänkt att ta bort NK tidigare. Men just då skrev en intressant person och jag blev kvar. Vilket visade sig att han var precis som alla andra. Så efter alla oärliga, gifta män och players m.m och all besvikelse har jag tagit bort min profil. Visst det kommer kännas konstigt och vad ska man göra när man blir rastlös?! Nu har jag ett mål i sikte och det är Danmark.

Reason to cry..

All this time 
All this time with you 
Really loved me 
Despite my faults and you knew 

And you're not coming back 
I got a reason to cry 

The bottle's empty 
The bottle's empty and cold 
Just like I've been 
Since I heard that you died alone 
Finally home now 
And I try to accept that you're gone 
Wish I could have 
Been there for you all along 

With your back against the ground 

All I want 
All I need 
Is to make you breathe 
All that I want 
All that I need 
Is to make you breathe 

Yeah you failed somehow 
But I know that you tried 

And you're not coming back 
I got a reason to cry 

All this time 
All this time with you 
Really loved me 
Despite my faults, you knew 

With your back against the ground 

All I want 
All I need 
Is to make you breathe 
All that I want 
All that I need 
Is to make you breathe, yeah 

It's all that I want 
It's all that I need 
Please begin to breathe 
All I want 
All I need 

Forever in my heart

Idag är det pappas namnsdag. Vill bara kunna ringa honom och säga grattis. När jag var liten så skämdes jag över hans namn. Tyckte det var fult och ville att han skulle ha ett "vanligt" namn. Tur var väl att det växte bort även om jag fortfarande kan tycka att det inte är så vanligt. Det betyder att han är speciell, i alla fall för mig. Har haft mycket pappa saknad senaste dagarna. Det har gått 9 månader och det känns fortfarande jobbigt. Har låtit mig själv gråta och jag vet att jag behöver bearbeta saknaden mer. 

Regn och rusk

Fy vad jag är trött på detta väder. Inte för att jag gillar snö men regn och slask är värre. Jag behöver sol och värme. Har ingen energi men har i alla fall tagit upp granen. Måste fixa lite glitter imorgon. Känner ingen julstämning whatsoever men men. Det går bra på jobbet, riktigt bra och trivs fortfarande. Även om det är jobbigt att stiga upp blir jag på bra humör när jag kommer dit.
Igår vad det Lucia. Det var fika hela dagen på jobbet. På kvällen var det Luciatåg för Simon och Jimmy. Där var det mer fika. När vi kom hem till Carola och Niclas var det ännu mera fika. Ville nästan stoppa fingrarna i halsen. Om det var värt det? Ja till en början men inte när magsmärtorna kom.
Inte för att jag lär mig, för idag började jag morgonen med tårta och på eftermiddagsfikat ännu mera fika. Usch och blä, nu måste jag sluta äta sånt jag inte får. Eller efter helgen för förhoppningsvis har jag en dejt på lördag...
Nu blir det sängen och lite serier.

Börjar bli gammal

Har varit sliten idag. Hade jätte trevligt med Andreas på Allstar, som alltid när vi träffas. Linda och hennes mamma kom dit också. Som alltid är det lika kul att träffa henne också. Idag har jag sovit, slöat och kramats med Rasmus. Det tar verkligen på krafterna att dricka alkohol. Är då inget vidare trevligt sällskap. Ligger på madrassen med datorn i knät, hörlurar och kollar serier.

Let them go..

Varningsklocka!!!

Eller NOTE TO SELF.. Det är inte okej att sitta på NK om man är gift. Det är inte heller okej att dejt om man är gift. Har god lust att avslöja hans namn här. Skicka ett meddelande till HANS fru på FB. Ja jag är misstänksam och jag snokar. Det är bara för jag lärt mig att killar ljuger, bedrar och går bakom ryggen. Hade jag inte börjat kolla upp honom hade jag träffat honom igen. Helt ovetandes om att han kör dubbelspel. Fy fan för svin!

NOTE TO SELF

Var att jag kanske borde lägga ner all nätdejting..

hmmm

Vad händer?!

Inte mycket för tillfället. Har jobbat idag och kände mig inte helt pigg efter helgens förkylning. Har varit och ätit sushi till middag. Tror jag har fått Lisa en aning sushiberoende. AS =anonyma sushiberoende... Alltid lika gott, tror jag aldrig kommer att tröttna på den maten. Vad annars, massa flumprat med Lisa i telefon och fb. Imorgon blir det filmkväll hos Lisa. Ska även vara den perfekta ex/dejt blabla och fixa en sak till Micke. Alltså betyder det att till helgen är det Luleå som gäller. Nu hoppas jag verkligen att Andreas kommer upp. Tror annars att han hamnar på min minuslista... Än finns det plats kvar. Funderar bara på vem som är högst och lägst just nu på den listan?!
Ska avsluta kvällen med att fortsätta öka på mitt serieberoende med lite "Life Unexpected"

Min utsikt...

2011-12-05_09_11 (MMS)

Min utsikt...

Ååhhh

Kick för självkänslan...

Fick jag idag på jobbet. Att få höra att dom är supernöjda med mig och att jag gör ett bra jobb.. härlig känsla :)  Jag vet att jag är duktig på det jag kan. Så inget problem med självförtroendet på den fronten. Men min självkänsla har varit på botten på grund av arbetslösheten. Nu känns det äntligen som det är min tur att ha ett riktigt jobb, inte något vikariat eller liknande. En fast grund att stå på och pengar på kontot.
Ikväll är det glöggafton hos Viktoria i Norrfjärden..Ska bli så kul, träffar dom tjejerna alldeles för sällan. 
RSS 2.0