Update

Nu är det söndag och man har ställt fram klockan 1 timme. Ingen fara just idag eftersom jag fått sova mer i natt än i fredagsnatt.
I fredags blev den en krogrunda för mig och Andreas. Vi började kvällen på Allstar, gick till Invit och drack drinkar. Erik och Charina kom dit och vi var kvar där ett tag sen vidare till Olivers för att dansa. Pratade om efterfest hos E och C men helt plötsligt var dom borta. Klockan var efter 03, lamporna tändes i taket.

Jag insåg att min nattbuss hade gått och Andreas sovplats åkt hem.. Så hotell var lösningen. Fast det var lättare sagt än gjort. Statt var bokad, Quality var bokat så vi tog oss till hans jobb för att fundera lite. Ringde Comfort och dom hade ett rum ledigt. Vi tog en taxi dit och checkade in. Så skönt att bara krypa ner i en säng med fluffiga täcken. Sen var det lite budget rum utan minibar men men. Det löste sig iaf:)
Det var dock lite segt att gå upp och äta hotellfrukost. Vi somnade efter 07 så blev lite för lite sömn.

Igår var det tänkt att ha partaj igen, var sliten och bakis. Mamma skjutsade mig till Micke där Andreas var. Satt och drack vin och sen tog vi en taxi till hans jobb. Vi gick till Olivers, var där 10 minuter och drack vatten. Sen tillbaka till Andreas jobb. La oss i varsin soffa och somnade till lite. Ringde mamma som fick hämta mig.

Ikväll är det bio men först ska jag slappa framför någon film.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0