Sista natten med min bebis:-(

2012-01-30_21_55 (MMS)

Imorgon är det dags för jobbigt avsked. Även om det varit jobbiga nätter och allt hår. Han är min bebis och världens goaste kisse. Ska "låna" han när det passar.

Jansson..

2012-01-28_13_14 (MMS)

Detta är familjen Lindkvist-Frölander nya tillskott. Han ser ut som en liten Gremlins men är så söt. Nyfiken och busig precis som en kattunge ska vara. Vill ha!! Har varit där ett par timmar och inser hur länge sen jag var där. Vad tiden går.. ska bli bättre på att hälsa på helt klart. Nu är jag hemma och har ätit en delikat middag, blodpudding. Värsta lyxiga lördagen. Har faktiskt köpt chips och chokladkaka såklart. Det nyttiga livet har inte börjat än. Nu ligger jag nerbäddad med Rasmus under täcket och myser.

The One That Got Away

En gammal goding..

Låter man spelar när man är deppig, olyckligt kär, separation, kärlekskris m.m..

Sushi till middag

2012-01-27_16_23 (MMS)

Med L:et, kan lugnt påstå att även om jag tänkte på sushi idag så fick L:ets planer mig att verkligen falla dit.. Gick en sväng till Classes och sen hem för att hårsanera lägenheten och tvätta lite. Nu hoppas jag på sovmorgon, har ingen lust att bli väck halv 5. Dom har fått torsk och enligt mamma ska det vara sövande.. Idag har dom fått alldeles för lite uppmärksamhet och mys. Imorgon ska jag ge igen och lite till.

Bilen går runt runt runt..

Idag har jag varit hos T:et.. kollade på tv, försökte sen en film som vi pratade bort. Insåg att vi lika gärna kunde åka runt och titta på hus. Så många fina hus, vissa alldelse för långt ut i skogen. Kanske inte lätt med tanke på mina krav. En norrbottensgår, helst i stan på typ Norrmalm. Visst det skulle funka på Djupviken, Strömnäs och Backen :)
Haha vad kul man kan ha med en kompis från förr...
Nu ska jag ta och bädda ner mig i sängen och serieönöta tills jag knockas av sömntabletten.

Ingen återvändo..

2012-01-26_18_10 (MMS)

Vilken känsla det var att komma ner i gymmet. Dessutom är det nytt och fräscht. Det är inte själva träningen som ger mig ångest utan ett nytt gym. Att bara lära sig hitta och hur det fungerar,..koder hit och dit. Ska bli super kul att träna med Camilla. Saknar henne så lättaste sättet att vi får umgås är att träna. Tur att vi gillar det lika mycket båda två. Ska till henne på lördag och träffa deras nya familjemedlem. En lite kisse av rasen Devon Rex. Nu idag så känner jag att jag bara vill vara själv, inte prata i telefon eller sitta på nätet. Vill bara drömma mig bort i mina serier.. På återseende!

Mars träffar Venus..

2012-01-21_15_00 (MMS)

Mars träffar Venus..

Chokladkaka...

För imorgon skaffar jag träningskort på Korpen. Då blir det inga chokladkakor mitt i veckan. Ska bli så skönt att börja ägna mig åt en av mina passioner i livet. Även om man inte kan tro det med tanke på hur otränad jag är nu. Det ska bli skönt att få bli "jag" igen. Ska börja med 3 gånger i veckan och från sida 1 i min träningsbok. Får självklart ändra lite pga min axel. Blir mer sjukgymnastik i början. Sen ska jag komma till slutet av min träningsbok. Där jag var som mest nöjd med mig själv och min styrka. Dags för att börja läsa träningsbloggar och få motivation.
Jag känner mig helt enkelt motiverad nu, försöker se tillbaka till tiden jag "bodde" på gymmet. Det var en av det bästa tiderna i mitt liv. När jag kommit igång på riktigt får man ge sig själv morötter såsom träningskläder och nya skor..woohoo.
Nu ska jag återgå till nya serien jag fastnat i "The Lying Game"..

Tröst för kvällen..

2012-01-24_20_59 (MMS)

Tröst för kvällen..

Grattis pappa<3 Idag skulle det varit papp...

Grattis pappa<3 Idag skulle det varit pappas 77-årsdag. Pratade med Peter igår och det kändes bra. Vi pratade lite om pappa. Det känns forfarande overkligt. Som han sa man kommer aldrig kunna förstå. Vet att tiden ska läka alla sår men det här såret kommer alltid finnas.. Idag fyller även min nära vän/ex Andreas år. Grattis till honom. Han ska komma upp till helgen men kan inte träffa honom. Känns surt att jag ska ha katterna just nu. Mina Andreas behov kommer då och då. Han är tyvärr lite för långt borta. Har fått sova inatt för katterna även om annat höll mig vaken. Hoppas hoppas att jag får jobba till sista februari:-)

Bästa sällskapet:-)

2012-01-21_20_48 (MMS)

Bästa sällskapet:-)

Fullt upp eller full tupp..

Det har varit lite mycket på sista tiden. Vara kattvakt är som att skaffa två små barn. Är glad att dom sover på nätterna men skulle behöva ha ett vakande över dom på dagarna.
Förutom jobb hela veckan så var vi och såg "The Girl With The Dragon Tattoo". Hade inga förväntningar men blev i alla fall besviken. Jag och Lisa var även då och åt sushi. Klart godare nu än när jag var sjuk. Igår hade jag och Carola kvalitetstid, vi åt en 3-rätters middag på Nodo. Supergott och riktigt bra pris. Tyvärr är ljudnivån där lite för hög. Svårt att prata och höra... Idag har Helena varit förbi och vi var på Coop. Jag köpte så mycket onyttigt. Jag undrar om jag tröstäter?? Eller äter jag för att frysa mindre.. hmm bra att kunna ha det som ursäkt iaf.
Har haft kvalitetstid med Rasmus ikväll, han har legat hos mig nästan hela tiden. Han är så mysig men jag blir tokig på allt hår. Fortsätter kvällen med att inhalera onyttigheter..

Nu känns livet bra mycket bättre :)

Äntligen har jag fått hit min lilla bebis och Cesse. Det var då lite kaos när dom kom hit. Rasmus hade bajsat i buren på vägen. Inte konstigt med tanke på hur länge sen han åkte bil. Han gömde sig under min säng och det luktade inte gott i mitt rum just då. Nu är han ren och fin igen. Har verkligen fått smöra för honom och han har visat tydligt hur missnöjd han är. Det tog sin tid men nu ligger han i min säng. Cesse gjorde dumheter när han rev ner min trogna vän tigern från garderoben. Ena örat slogs sönder och även mitt sovrumsgolv. Nu ligger Cesse i min garderbo och jag hoppas på att dom hittar sina platser i min lägenhet. Har fixat alla deras rätter och inser hur bortskämda dom är. Det ska bli spännande och se hur natten blir...

Nu så är han och Cesse här:-)

2012-01-15_15_18 (MMS)

Nu så är han och Cesse här:-)

Over and out..

Fort var det gjort.. känns tråkigt men ändå skönt att få det svart på vitt. Varför ska det vara så svårt för killar att stå för vad dom tycker och känner. Jag föredrar ärlighet framför tystnaden. Även om sanningen kan vara hård att höra så är det betydligt bättre än att spela något spel. Ger han credit för att han kunde spela så bra. Hade nog rätt från början..en player är ordet!

Bara så...

breakup_lines (MMS)

Bara så...

Sjukstugan och whiskeyröst

Eller jag har inte så mycket "stockholmsröst" för tillfället.. Börjar känna mig bättre men det bränner och gör ont i halsen fortfarande. Hoppas på att kunna jobba imorgon. Har ställt kl på 06.00 så det är bara bita ihop och stiga upp. Hela dagen har varit som en lång dag och terapisnack. Med olika personer som säger olika saker. Visst ibland blir jag klok för stunden. Hör hur smart det låter men sen är det inte lika lätt att följa alla råd. Hade behövt ha en manligt uppfattning. Fick dock lite när jag pratade med Markus.
Tror och vet egentligen vart det barkar, för jag vet vad jag känner och vill men viljan och känslan är inte ömsesidig tyvärr. Lika bra att inse att även denna gång blev jag besegrad..

Holding On And Letting Go

It's everything you wanted, it's everything you don't
It's one door swinging open and one door swinging closed
Some prayers find an answer
Some prayers never know
We're holding on and letting go

Sometimes we're holding angels
And we never even know
Don't know if we'll make it,
But we know,
We just can't let it show

...

MINA ÖGON KAN TINDRA
MIN MUN KAN LE
MEN SORGEN I MITT HJÄRTA KAN INGEN SE

Saknar lillplutt..

2012-01-08_19_32 (MMS)

Saknar lillplutt..

SMS-inlägg

2012-01-08_20_10 (MMS)

Myshelg

Har varit i Luleå i helgen. Resan började med stress till bussen och stress från busstationen upp till Smedjegatan. Kom till mamma och hängde där ett par timmar. Blev skjutsad in till stan och att ha en mysig bastukväll med D. Inte lätt att göra middag till mig men vi lyckades få ihop något "Annica" tillåtet... lax i ugn med pestotäcke. Det var underbart att sätta sig i en varm bastu och ha något kallt att dricka. Sist jag bastade var på Kebnekaise fjällstation. Vi såg en film "Killer Elite". Trodde den skulle vara bätte. Lite nattugglande blev det och en lång sovmorgon. Vaknade med en hemsk huvudvärk och illamående. Medans D pluggade hade jag lite serienötande. Sen blev jag skjutsad till Patrik och Karin. Kändes jätte kul att hela familjen + bihang var samlade. Såg "Apornas Planet", hade sett den men lite skillnad blir det på stor bild och bra ljud. Tillbaka till stan för chips, pepsi max och film. Idag har jag slöat och sen fortsatte jag slöa och gosa med Rasmus. Hade tur och fick min privatchaffis Lisa att hämta mig i G-stad. Tyvärr börjar jag känna av både förkylning och halsont. Kurerar mig med värktabletter och C-vitamin. Får inte bli sjuk nu, måste kunna jobba mina veckor jag har kvar. Nu ska jag titta på Vampire Diaries innan jag somnar. Natti natt!

Det återstår att se..

never_chase (MMS)

..jag kastar mig ut för stupet med fallskärm. När jag landar står jag där med min skyddande barriär. Vågar jag riva ner den när det tagit så lång tid att bygga upp igen. 10 månader idag <3 Pappa<3 Saknar dig fortfarande och hoppas du har farfar, farmor och faster där. Älskar dig!

En bra blandning.. Nu ska jag bli frisk:-)

2012-01-05_16_08 (MMS)

En bra blandning.. Nu ska jag bli frisk:-)

Note to self!

När man tar en sömntablett lr två. Stäng av datorn, låt bli mobilen. Hur hungrig och sugen du än är. Börja inte använda ugnen. För all del inte tvättmaskinen heller. Var jag närvarande igår? Kände mig som ett frågetecken när ugnen var på när jag steg upp. Visst ja jag fick för mig att jag ville ha anisbröd..

Lite kär i denna låt..

Takidas senaste skiva gå in i mitt hjärta och så har det alltid varit.. Den här videon är lite tårdrypande..

Accepting 

The dark evolving me as well 
It lingers on from where I can tell 
I am yours and yours to blame now 

Hell's protecting I want to burn 
You and me will never learn 
Take a step away from me now, moving closer 

Won't you leave it alone darling 
Wait for me, wait for me tonight, moving closer 

If I'll fall on the way 
If I should fall from you 
Keep it real haven stay 

Stand in line for what it's worth 
It's not better so much worse 
They can't help me, helpless blue eyes 

Heartbeats pushing me aside 
Closing in for one last try 
The last breath forcing me to tell lies, moving closer 

Won't you leave it alone darling 
Wait for me, wait for me tonight, moving closer 

If I'll fall on the way 
If I should fall from you 
Keep it real haven stay 

Will you beg me to face 
If I am able and true 
Keep it still haven raze 

If I'll fall on the way 
If I should fall from you 
Keep it real haven stay 

Will you beg me to face 
If I am able and true 
Keep it still haven raze 
Moving closer

Hate the feeling.

i_hate_the_feeli (MMS)

Hate the feeling.

Nu är den på plats.

2012-01-04_18_47 (MMS)

Nu skulle jag bara ett par höga rosa pumps med klackar. Lagom sexiga och porriga;-)

Summering av senaste tiden..

Då var det ett nytt år. Vad händer med tiden? Varför står jag kvar och stampar på samma ställe år efter år? Det har varit ett jobbigt år på alla sätt. Pappas bortgång, alla förhållanden som kraschat, arbetslösheten och ekonomin ska man inte tala om. Hade inte orkat med om det inte hade varit för mina vänner och familj. Det känns som jag är lite bortskämd med just detta. Har min familj i Luleå. Samtidigt har jag min extra familj hos Carola. För att inte tala om Lisa som alltid finns där för mig oavsett. I Luleå har jag även Linda och även om vi inte träffas och pratar så ofta vet jag att hon ställer upp och finns där för mig. Visst hade allt varit så mycket bättre om även Emma fanns i närheten.

Just nu har jag jobb och det känns skönt att ha någon sorts tillhörighet på dagarna. Men även den tiden är snart förbi om det inte blir någon förlängning. Jag trivs verkligen på jobbet och med mina arbetskamrater. Jag hoppas verkligen att det löser sig på något bra sätt. Vill kunna betala alla räkningar, spara pengar och planera en resa till hösten.

Vad händer med kärleken? Sårad och bränd så är jag bara rädd. Rädd för att få känslor, rädd för att bli sårad och lämnad ensam kvar. Vågar inte öppna mig och vågar inte känna...

Imorgon slutar jag vid lunch. Ska bli riktigt skönt för jag ska bara gå hem och kurera mig. Vill inte vara sjuk när jag åker till Luleå på fredag. Jag hoppas på en myshelg men kan inte vara helt säker. Fy vad jag hatar denna ovisshet.

En blandning av bilder från jul och nyår..



Även nyår firades hos brorsan. Det var ett enkelt och mysigt nyårsfirande. Var nästan nykter och vi skålade in nya året och släppte upp rislampor.

Har inga nyårslöften detta år. Ingen idé eftersom jag oftast inte håller dom. Det jag ska tänka på är iaf att försöka minska ner på att inte äta sånt jag inte tål. Ska börja träna lite och försöka få bukt på min onda arm. Annars så hoppas jag bara att detta år är mitt år. Att jag ska få ett jobb, träffa kärleken blabla..


RSS 2.0