Duktiga jag

Ganska så nöjd är jag med mig själv. Började morgonen med en kopp kaffe sen blev det morgonpromenad till jobbet. Riktigt härligt och jag kände mig betydligt piggare än när jag tagit bussen. Tog även en promenad hem och rockade lite.

Följde med Carola till Willys men blev inte så mkt storhandling för mig. Var mest ute efter kött och lite annat men det ekade tomt i hyllorna. Fick iaf hem lite bra saker.

Har precis kört lite Charlotte Perelli övningar från hennes bok Kan du kan jag. Målet är att rocka varje dag 20 minuter. Köra hennes övningar (dom jag kan) 3 ggr i veckan. Måste faktiskt använda mina handtlar, gymboll och yogamatta. Lite trött bara på att jag inte kan köra allt pga min axlar men men.

Nu ska jag slappa lite innan tv-soffan igen. För imorgon väntar en ny morgon med kaffedoft och kokt ägg.

Solsidan

Då har man sett kvällens avsnitt av Solsidan och då var det roliga slut... eller?! Måste se Big Brother innan jag ska sova. Ångrar att jag ens började se för lite svårt att sluta. Det är redan kaos i huset och det har bara börjat.

Idag började jag morgonen med en kopp kaffe och sen mötte jag upp Helena för en promenad. Plötsligt blev klockan så mycket och jag gick över till Zandra. Hade lovat henne att följa med och se handboll Lillpite - Boden. Riktigt spännande och kul att göra något annat. Hängde hos henne ett tag efter och sen gick jag hem för att äta en sen lunch.

Annars har jag mest slöat i sängen och kollat på serier och en bra film, The Ultimate Gift. Helt klart sevärd och lite sorglig. Känns som jag har lätt till gråt för tillfället. Livet är inte en dans på rosor just nu.

Imorgon planerar jag att ta en morgonpromenad till jobbet. Har laddat kaffebryggaren så jag vaknar till doften av nybryggt kaffe kl 6. Det brukar ta ca 40 min att gå till Furunäset. Nu är det snart en ny månad och jag tänkte försöka lägga ner lite energi på bra mat och träning.

"Ibland, när jag säger vad jag tänker, märker jag att så tycker jag inte."
 
Kanin (Nalle Puh)

Klaustrofobi...

En skön fredag men kanske inte på jobbet. Carola undrade om jag vaknat på fel sida?! Kanske på fel sida i sängen. För även fast jag svor och gnällde så kom alla fula ord ut med ett leende på läpparna.

Har unnat mig lunch på Furuborg och gick på stan och köpte mig ett par rosa Yantra tofflor. Oj så ont det gjorde att gå på dom. Det märks klart och tydlig var i kroppen man har ont. Ska försöka gå på dom 20 min per dag.


Kom hem och städade lägenheten. Tappade upp ett bad med min nya badolja. Den ska få mig trött och avslappnad. Nog blev jag avslappnad, varm och trött i badet... Tillsammans med ett glas vin, lite musik och en bok så njöt jag av varje minut.

Hade köpt med mig sushi också och planen var att äta framför Let's Dance. Planerna ändrades när jag fick med mig Emil på bio. Fick både mat och biosällskap. Vi såg "Sanctum"3D och den var sådär. Självklart lite jobbig när dom är fast i grottor under vatten.


Nu ligger jag i en renbäddad säng på spikmattan och ska titta på någon film innan jag somnar.

Ny blogg

Eftersom Metrobloggen har beslutat sig för att lägga ner är jag nu här...

Kommer ju ta tid att fixa denna blogg. Jag har då ingen koll på html eller hur man fixar den snygg..

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0