Ett minne blott..

Har kommit hem efter en perfekt helg i Luleå. Mamma och jag var på Fyndmarknaden och sen träffade jag Andreas på kvällen. Olearys öppnade i Luleå och vi gick dit. Vi åt, drack, spelade bordshockey och bowling. Jag förlorade men det var kul ändå. Som den pensionär man är så gick vi därifrån innan midnatt. Det var lång kö utanför så det kändes som man gick i rätt tid. Idag har jag mest myst med Rasmus och slöat framför datorn. Bästa Andreas hjälpte mig hem med spegelbyrån. Det tog bara sisådär 20 år att hitta rätt. Det är tyvärr inte mormors byrå som jag blev lovad när jag var liten. Jag är i alla fall hel nöjd att äntligen ha en spegelbyrå.

Idag är det 1 år sedan pappa begravdes. Tiden går så fort och det är fortfarande svårt att ta in att han inte finns. Vill kunna ringa till honom och berätta att jag fått jobb. Har inte skrivt på för sommaren men tror det blir nu i veckan. Känns helt underbart att få vara kvar där. Även om det alltid är svårt att stiga upp blir jag så glad när jag kommer dit. Hoppas på fint väder så jag kan ta mig en morgonpromenad dit.
Nu ska jag se en film som Andreas rekommenderade "African Cats"..

Hej då för denna gång :(

2012-04-29_15_45 (MMS)

Hej då för denna gång :(

Det märks..

att man börjat jobba igen. Hemmet förfaller och rutinerna är helt i olag. Har förkylning i kroppen så ingen träning heller därav noll energi. Igår var jag på Korpens medlemskväll på Team Sportia med Camilla. Skulle köpa löparskor men hittade inga. Däremot ett par nya easytone fast dom får jag köpa när jag får en hel lön. Köpte en "luleå" väska som passar för kortare resor. Ett par nya Nike träningsbyxor fick också följa med hem. Jag är Nike beroende..

Idag har jag promenarat till jobbet och fick gå hem i regnet. Tur att jag bara skulle till Carola. Bjöds på jätte god middag. Vi åkte in till stan för att kolla in tjejkvällen. Tyvärr kunde jag inte köpa något förutom nån hårboll grej som jag ändå inte förstår mig på. Imorgon är det fredagsfika på jobbet och vi ska även gå ut och äta lunch. Det är ett måste sen att sluta äta och fika ut på ett tag. Ska rena kroppen från allt skit innan jag kan börja med Fitline produkterna.

Luleå imorgon och jag kommer få kramas med Rasmus, ha en myskväll med mamma. Träffa Andreas och kanske få hem Spegelbyrån jag köpt. Toppenhelg helt klart :)
Fick göra drogtest på jobbet och det var första gången. Tester har man gjort under åren med inte för detta..

Nästa vecka ska jag ta tag i träningen igen för ska bli frisk under helgen så är det bara. Massar organisation står på schemat också. Vill göra om i mina garderober.
Nu ska jag köra lite BB maraton, har missat hela veckans avsnitt..

Good Night !

Snö snö

Har noll motivation till att göra något. Håller på att tvätta och har även sorterat in lite papper i pärmar. Vill inte gå utanför dörren idag. Träningsvärk till 1000 av passet i torsdags. Hade bokat upp mig för Bodybalance men det var inställt och var ersatt med Funktionell träning. Shit vad jobbigt, snacka om att jag var död efteråt. Igår började jag morgonen med att försova mig. Ingen bra början på dagen sen var det massa fredagsfika på jobbet. Gick till Carola efter jobbet och stannade där till midnatt.

Lider helt klart av en vårdepression, jag är överlycklig att jag får vara kvar på Kappa. Samtidigt är det så mycket jag saknar i mitt liv. Nästa helg ska jag åka till Luleå och kramas med Rasmus. Skulle önska att jag även visste när jag får träffa Emma nästa gång. Kanske i sommar?

Grattis till mig som har namnsdag idag :)

Jag har verkligen varit offline..

Senaste tiden har jag inte alls något intresse att prata i telefon. Det funkar med sms och meddelande på fejjan. Men mer orkar jag egentligen inte. Två arbetsdagar avklarade och det känns i hjärnan att den har varit i viloläge. Imorgon ska jag få lära mig något nytt, känns både kul, spännande och lite läskigt. Har varit duktig och promenerat fram och tillbaka. Imorgon däremot så lovas det snö och min ursäkt är att jag inte vill förstöra sminket eller frisyren. Ska på anställningsintervju och börjar bli lite nervös nu. Har tagit mig till gymmet igen och det känns både kul men jobbigt på samma gång. Så fort man tappar styrka och rörlighet. Imorgon ska jag styrketräna och köra mitt inte så roliga program.
Har lärt mig en sak idag även om jag vet det sen tidigare. Om man är trevlig ( som jag oftast är) kan det misstolkas. Gillar att lära känna nytt folk, prata med trevliga personer. Det betyder dock inte att jag är intresserad av något mer, detta gäller alltså killar. Kanske har jag fått fel vibbar men det återstår att se.
Just nu är jag så hungrig och en pizza skulle inte sitta helt fel och det är BBs fel. Vet av erfarenhet att jag inte är så intresserad om den skulle stå framför mig. Det är döden för magen. Fast en chokladkaka skulle sitta fint. Åh så är jag sugen på chips och dipp. Det har jag inte ätit på evigheter. Törstig.. hmm ååh pepsi max. Vill ha!!

Offline mode

Innebär inte att jag är offline fb hela dagen men att jag inte orkar prata i telefon. Jag har helt enkelt hamnat i obalans efter min Sthlms vistelse. Mycket tankar och funderingar på vad jag ska göra. Har inte orkat ta mig till gymmet och det ger mig ångest. Idag är det fredag den 13:e. Inte för att jag har märkt av det. Jag har skrivit på nya anställningspapper på Adecco och får komma tillbaka till Kappa. Dessutom fick jag löneförhöjning :) Även om det kanske inte är för evigt känns det underbart att ha ett jobb igen. Imorgon är det förhoppningsvis lika fint väder som idag och då kan jag promenera till Simons kalas. På söndag måste jag gå på Bodybalance, finns inga hinder eller undantag. Nu ska jag återgå till film, chokladkakan och pepsi max.

Separationsångest deluxe

Är vad jag har nu. Blandade känslor och gråter med jämna mellanrum. Insåg inte hur mycket jag saknar Emma förens jag träffade henne igen. Alla där nere tjatar om att jag ska flytta ner. Att jag kommer få jobb, träffa kärleken och ha Emma närmare. Visst det kanske är så när det gäller Emma, vänner och jobb. Splittrad till 1000 är jag. Det var ett stort steg att ta när jag flyttade upp även om jag bestämde mig på 1 månad. Det är ett ännu större steg att vända tillbaka.

Flygresan var turbulent så det var skönt när man väl landat och gått ur planet. Thomas och Hugo hämtade mig, vi åkte förbi Biltema på vägen hem. Sen har jag tvättat och spenderat kvällen i sängen. Uppdaterat mig i serievärlden och haft telefon fastklistrad i örat. Just nu vill jag bara vara själv med mina tankar.

Min lilla semester har varit jätte bra. Har träffat dom som är viktigast för mig. Har fått njuta av god mat och dryck på restauranger. Avslutade inte vistelsen med Mc Donken utan det blev en lyxigare sushimiddag.

Imorgon måste jag ta tag i min hälsa och träning igen. Ska få ut lite frustration med styrketräning på morgonen och Bodybalance på kvällen. Behöver verkligen få andas in lite gymlukt. Ska dessutom börja kolla upp hur det ser ut med klättringsväggar i Luleå. Vill fortsätta med det.


Löparskorna ska inhandlas när Korpen har medlemskväll i slutet av april. Känns som det ändå inte är något vidare löparväder.

Saknar mitt <3

Ledsen i ögat..

Alltid lika smärtsamt att behöva säga hej då till Emma. Känner mig sorgsen. Var och lunchade med Ulrika i Skanstull. Försökte fördriva tiden medans jag väntade på Emma. Mycket väntan har det blivit denna vecka. Vi åkte till S:t Eriksplan och satte hos på Espresso House. Deras chai latte är så sjukt god. Mötte Anna för att äta middag. Det är då skillnad på sushi och sushi. Dyrt men supergott. Har haft en tv-kväll med Maria och Ted. Vinnaren av Top Model blev den jag hoppades..Alice:) God natt Sthlm och tack för denna gång. På återseende!

Underbart...

_facebook_170735 (MMS)

Otrolig känsla att få vara uppåt väggarna.. Haft en bra dag. Klättrat med Peter och Johan. Sen kom även Emma och hennes Johan dit. Sofia och Minoo kom också dit. Inser hur höjdrädd jag är och dessutom hur mycket muskler jag tappat sen sist jag klättrade. Förutom min rädsla för höjder... Efter klättringen åkte jag till Slussen för att träffa Andreas. Fick vänta som vanligt... Ett glas vin på Snaps sen till 5emtiofyra. Några glas vin och en drink senare är jag hemma hos Maria. I morgon väntar lunch med Ulrika.

Terassen på Marias jobb

2012-04-05_12_53 (MMS)

Inte tråkigt ställe att kunna äta lunch på eller dessutom ha förmånen att jobba på ;)

Mera fin utsikt..

2012-04-05_12_53 (MMS)

Stockholm och takåsarna, det är så vackert

Half and half på Patricia

2012-04-05_19_00 (MMS)

Half and half på Patricia

Uppdatering från Sveriges huvudstad

Igår åkte jag in till Gamla Stan för att luncha med Maria. Fick även en rundtur på hennes kontor. Jag blev mäktigt imponerad av deras takterass på jobbet. (Bild kommer sen). Gick genom Gamla Stan och hela Drottninggatan fram till PUB. Självklart ett besök på Åhlens och en sväng in på HM. Var gode less och mina fötter var lite trötta. Satte mig på Espresso House och drack en latte för att invänta Emma.

Den känslan och lyckoruset som spred sig i kroppen när jag såg henne. Det är då man inser hur mycket jag saknar henne. Vi gick runt och in på Gallerian. Jag köpte ett par svarta byxor.  Sen tog vi en för lång promenad till Kungsgatan.. vi gick lite vilse. Dagens höjdpunkt var att gå in på Nespressobutiken. Möttes i kostymklädd personal, fick en nummberlapp för att beställa kaffe i rätt kassa. Kändes som en blandning av att köpa lyxiga cigarrer och gå in på Louis Vuitton på en och samma gång. Undrar om man var filmad under besöket?!

Sen tog vi tunnelbanan till slussen och Patricia. Satt hos i baren hos Johan. Emma fick även sina försenare Thomas Sabo smycken. Första mötet med blivande svärsonen avklarat. Säger bara en sak dom ser kära ut och ögonen tindrar. Ska bli kul att träffa han på måndag igen. Vi åt jätte mumsig mat och efterrätt. Några vinglas senare var det dags för att åka hem. Följde med Emma hem och vi drack go kaffe från maskien. Sen kollade vi film " I skuggan av värmen". Sen sov jag på soffan och fick en morgonkaffe innan jag tog bussen till Liljeholmen. Slöade ett tag och efter det åkte vi till Barkaby Outlet. Köpte strumpor och träningsbyxen. Ett par till Emma som hon får på måndag.

Åkte hem och jag tog en siesta för att orka med middagen med Ted,  Markus och Åsa m.fl op Bistro Barbro. Jätte mysigt ställe och jag var supernöjd med maten. Vidare till en litet sunkigare a la söder ställe och tog ett glas vin. Nu är jag hemma hos Maria och Ted igen. Ska se Gossip Girl och Desperate Housewives.

Jag är än så länge helnöjd med dagarna här. Snart har jag träffat mina favoritmänniskor. Blir inte så mkt mer shopping tror jag om jag inte dyket på något speciellt.
Imorgon är det inte så mkt planerat. Förutom att jag ska ha sovmorgon :)

Tradition när man kommer ner:)

2012-04-04_21_10 (MMS)

Så illa är det eftersom DONKEN står hög på favolistan så passar jag alltid på att äta när jag kommer ner.

Tonåring på nytt..

Man kan ju tro det när man vaknar en söndag kl 14.22. Fick en chock när jag tittade på klockan, gnuggade ögonen och tittade igen. Trodde jag missat Sh'bam passet men kom på att det började kl 16. Jag åt och slöade fram tills jag skulle till gymmet. Hängde kvar i repan på Korpen och pratade med Camilla tills det var dags för Bodybalance. Jag har helt klart hittat mitt favoritpass men ska testa Functional Moves. Nu blev det inte på tisdag eftersom jag ska ha kvalitetstid med Carola. Imorgon måste jag städa och bädda rent i sängen. Finns inga ursäkter utan det måste bara göras. Vill komma hem till en städad lägenhet efter min lilla semester.
Vet inte riktig hur jag ska kunna somna idag så får nog ta hjälp av en sömnis, spikmattan och ljudboken :)
Nu ska jag drömma mig bort i serievärlden...
RSS 2.0