Nu kan den snurra fritt..

2011-07-31_22_47 (MMS)

Ska bara köpa ett vitt sidenband.

Min drömfångare...

2011-07-31_20_31 (MMS)

Har drömt bra, dåliga och konstiga drömmar under helgen. Nu hoppas jag på att mina fina drömmar fångas och hjälper mig mot dom onda.

Hemma igen efter en trevlig helg

Som vanligt gick helgen för fort. I fredags var det middag hos mamma sen åkte jag till Kallkällan, drack vin med trevligt sällskap. Gick på stan på lördag och sen hem för att sova lite innan det var dags för lite party. Jag, Patrik, Karin, Niklas och Carita var på BBB och åt middag, dansade och trängdes med folk. Tog en promenad till Malmudden, och det var ett bra sätt att avsluta kvällen. Fick sovmorgon i Robets rum.

Idag har jag bara myst med Rasmus och det var något jag verkligen behövde. Fick skjuts hem av mamma och Staffan så det blev middag på Donken.

Nu är det snart dags för att sova imorgon är det måndag och gymmet står på schemat.

Kommentar

Fick en väldigt sjuk kommentar av en sjuk människa på tidigare inlägg. Eftersom personen är anonym och för feg att stå för det hon/han säger. Funderade på att prata med min datanördskompisar som kan spåra rätt på personen. Samtidigt inser man att det är jävligt onödigt att lägga ner tid på sinnesjuka människor.

Stressa ner på doktorns order

Kan vara lättare sagt än gjort. Fast känns skönt att ändå få det bekräftat av en doktor. Gick dit pga min huvudvärk och yrsel. Det kändes inte som lägesyrsel utan mer som om det kom från nacken. Fick veta att jag även har indragna trumhinnor som kan påverka lock i öronen och bidra till yrseln.

Han såg dock direkt att jag var stressad och det syntes på min tunga och hela mig. Japp jag bröt ihop och tårarna sprutade. Lite som att öppna locket som jag haft stängt en tid. Han sa att jag måste stressa ner och försöka bearbeta det jag bär på för han trodde inte jag skulle orka så länge till. Hade han fått välja hade han sjukskrivit mig men jag har verkligen inte råd. Måste jobba och jag måste ha min lön. Fick nya sömntabletter för han sa att jag måste sova om jag ska orka. Hoppas på att få tag i naprapaten imorgon annars försöker jag få tid hos en kiropraktor. Orkar inte med att känna så här.

Fina Carola kom förbi med lite pigga-upp saker. Något jag verkligen behövde.. pepsi max och chokladkaka. Dessutom en intressant tidning och bok. Ska vara hemma imorgon också men sen ska jag ta mig till jobbet. Om jag inte vågar mig på att cykla ska jag lifta eller ta bussen.

Nu ska jag serienöta och sen sova..

Vill kunna sova på nätterna..

Igår så hade jag och Carola lite kvalitetstid på Challenge, inte så mycket alkohol. Det var bara mysigt att sitta där och prata. Hoppas att vi snart kan göra det igen men då med lite mer tid och inget jobb dagen efter. Hon hade en dunder middag med sina föräldrar på 1906. Jag var på Waynes med Andreas och åt lite middag. Långt ifrån det goda hon fick njuta av. En perfekt födelsedag för en perfekt tjej.

Idag har jag bestämt att klockan 22 så stängs datorn av och ljudboken sätts på. Måste försöka få lite rutin på mina sovtider. Var så trött imorse och kroppen var helt slut av benträningen igår. Gissar att jag knappt kommer att kunna gå imorgon. Tur att Andreas hämtar upp mig, för imorgon är det träning som gäller. Har jag sagt minst 3 dagar i veckan så ska jag hålla det.

När min sommarjobb är slut så tror jag att det blir Korpen. Då kan jag träna med Camilla och dessutom är det så nära att gå..inga undanflykter då :) Kan inte påstå att det känns bättre i axlarna men jag har iaf fått återgå till mitt största intresse.

På fredag är det Luleå igen, ska ha lite vinkväll med Linda. Det ser jag verkligen fram emot och om det blir utgång återstår att se. Vi brukar ha kul även om vi bara sitter hemma. Lite kan man fixa till sig ändå. Känns bara så länge sen man var ute på krogen och vill inte gå ut i Piteå.

Känns riktigt skönt att inte känna något måste gällande PDOL. Annars brukar det kännas lite som ett måste.. tänk om man missar något osv.. De sista två åren har varit värdelösa så nu satsar jag på Lulekalaset istället. Blir en hel del Luleå framöver. Nästa helg är det utgång med brorsan och Karin. Det var en evighet sen så jag längtar!

Finaste Carola fyller år idag <3


Julfesten på Nordea, får tacka Nordea som ville ha oss annars hade vi kanske inte funnit varandra.

Grattis Carola på födelsedagen! Ja må du leva..hurra hurra hurra hurra!!!

Vi firar med en lunch på Challenge och en myskväll på stan.

Spöken..

Då tänker inte jag på personer som lämnat jordelivet utan dom som lever här och nu. Gamla ex, ragg, flirtar ja vad man nu vill kalla dom. Personer som hör av sig mitt i allt och även dom som inte vill försvinna från mina tankar. Det borde vara väldigt enkelt för dessa personer har svikit mig på ett eller annat sätt.

Så varför ska det då vara så svårt att bara glömma och gå vidare. Vet iaf att jag inte vill återvända till det som var eller inte var.
Tänker inte tillåta mig själv att bli kär i fel person igen. Inte släppa in någon i mitt liv som inte vill samma sak som jag.

En passande låt...


Call you up in the middle of the night 
Like a firefly without a light 
You were there like a slow torch burning 
I was a key that could use a little turning 

So tired that I couldn't even sleep 
So many secrets I couldn't keep 
Promised myself I wouldn't weep 
One more promise I couldn't keep 

It seems no one can help me now 
I'm in too deep 
There's no way out 
This time I have really led myself astray 

Runaway train never going back 
Wrong way on a one way track 
Seems like I should be getting somewhere 
Somehow I'm neither here no there 

Can you help me remember how to smile 
Make it somehow all seem worthwhile 
How on earth did I get so jaded 
Life's mystery seems so faded 

I can go where no one else can go 
I know what no one else knows 
Here I am just drownin' in the rain 
With a ticket for a runaway train 

Everything is cut and dry 
Day and night, earth and sky 
Somehow I just don't believe it 

Bought a ticket for a runaway train 
Like a madman laughin' at the rain 
Little out of touch, little insane 
Just easier than dealing with the pain 

Runaway train never comin' back 
Runaway train tearin' up the track 
Runaway train burnin' in my veins 
Runaway but it always seems the same

Ordningen är återställd :)

Sötaste Oliver är hemma igen. Det var bara så overkligt när jag hörde ett jamande bakom ryggen. Ett speciellt jamande som jag kände igen... Jag sa Oliver och han sprang emot mig. Gissa om pulsen ökade och jag blev helt skakig. Ringde brorsan och frågade om färgen på halsbandet. Gick med en spinnande Oliver hem till mamma. Snacka om lycka! Det känns som hela familjen vunnit en storvinst. En kär familjemedlem sen 10 år tillbaka är i tryggt förvar.

Från tankar till handling...

Ju mer jag läser ju mer jag tänker så känner jag att det snart är dags att gå från tankar till handling. Allt hade bara varit så mycket enklare om jag hade haft en fast anställning och en regelbunden inkomst. Oavsett det så måste jag ta en lån. Där kan man verkligen snacka om att "köpa lycka för pengarna." Längtan är så stor och det känns som den tar över hela min kropp och mina tankar. Hela min kropp skriker efter att få känna allt det där igen...

Lite glimtar från filmen "Jag saknar dig"

Så skön låt, har en känsla att man kommer båda få höra och se mer av detta Kiruna band. Kommer bara ihåg begravningsscenen i kyrkan när han började sjunga, snacka om rysningar i kroppen. Vilken röst..
Vill man se dom live är det bara att bege sig till Musikens Makt den 20 augusti i Luleå

How I feel

I don't quite know how to say how I feel 
Those three words are said too much 
They're not enough 

If I lay here 
If I just lay here 
Would you lie with me 
And just forget the world 
Forget what we're told 
Before we get too old 
Show me a garden that's bursting into life 

Let's waste time 
Chasing cars 
Around our heads 
I need your grace 
to remind me 
to find my own 

Blir man aldrig nöjd??

När man inte har ett jobb då vill man inget hellre än att ha ett. Nu när man har ett jobb vill man bara ha semester. Inte så konstig kanske med tanke på det är min tredje sommar som jag jobbar. Nu vill jag ha ett fast jobb så jag kan ta semester nästa år. Skulle inte vara dumt att åka bort höst/vinter och gärna till Thailand. Fast först och främst ska jag ha en kortare semester när sommarjobbet är slut.. Jag, Maria, Markus och Mange ska ta oss till Kebnekaises topp. Det känns riktigt kul med tanke på att jag tänkt på det i flera år och nu blir det av. Att det ska vara så kostsamt är väl ett problem. Tur att jag fyller år i augusti så jag kan önska mig saker jag behöver.

Nu vill jag bara att det ska bli helg så jag kan åka till Luleå. Saknar Rasmus så mycket. Undrar om han har gått ner lite i vikt nu när han äter dietfoder. Min lilla 8-kilos klump... Vill ha en katt att komma hem till. Lider verkligen av ensamheten.

Nu ska jag serienöta lite innan jag ska sova. Imorgon är det träning igen och nästan så att jag längtar :)

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

SMS-inlägg

shot_13102330292 (MMS)

Kändisspaaan i Kainulasjärvi... Njuter av ...

2011-07-08_21_44 (MMS)

Kändisspaaan i Kainulasjärvi... Njuter av lugnet, solen, trevligt sällskap, grillat, jordgubbar och en hel del regn. Har varit på Pajalamarknaden kom hem tomhänt. Fick vara med om ett strömavbrott på Konsum.. Bra härligt att vara ute på landet. Lite dålig planering bara att jag tatuerat mig. Höjdpunkten att basta missar jag. Får köra passivt bastubad.

4 månader av sorg och saknad...

Det har nu gått 4 månader sen pappa lämnade oss. Vi har ännu inte haft vår egna lilla minnesstund. Vet inte när och om den blir av. Lite svårt när askan redan har utspridd på fel plats. Ska åka förbi Jokkfall på söndag om jag känner mig stark nog. Carola sa som förslag att vi kunde åka förbi och fika där på vägen hem.
Saknar dig pappa<3

Bort bort..

Jag vill bort härifrån... Behöver miljöombyte, behöver träffa familjen, behöver kramas med Rasmus. Vill att det ska bli helg så jag får lämna denna stad. Ska bli både skönt och trevligt att åka med Carola och Niclas i helgen. Ska för första gången gå på Pajalamarknaden. Helgen efter det planerar jag Luleå och vem vet kanske en sväng till Överkalixmarknaden. Funderar även på att fly fältet när PDOL är. Jiiipppii så roligt liv jag har...

Äntligen!

2011-07-03_12_16 (MMS)

Det tog 10 år för mig att göra tatuering nr 2. Den som väntar på något gott väntar alltid för länge. Var lite nervös innan för smärtan. Kände först ingenting i början sen gjorde det lite ont. Tillslut blev den nästan skön smärta om man säger så. Mersmak? JA!! Funderar nu på nästa tatuering som jag vill ha på foten och upp på vristen. Gissar att det även då blir Jonas som får göra den. Lite tråkigt att det roliga var över så fort. Hade kunnat gjort några till när jag ändå satt där i stolen.

Everybody hurts...

When your day is long and the night 
The night is yours alone 
When you're sure you've had enough of this life 
Well hang on 
Don't let yourself go, 'cause everybody cries 
and everybody hurts, sometimes ... 

Sometimes everything is wrong, 
Now it's time to sing along 
When your day is night alone (hold on, hold on) 
If you feel like letting go (hold on) 
If you think you've had too much of this life 
Well hang on 

'Cause everybody hurts 
Take comfort in your friends 
Everybody hurts 
Don't throw your hand, oh no 
Don't throw your hand 
If you feel like you're alone 
no, no, no, you're not alone 

If you're on your own in this life 
The days and nights are long 
When you think you've had too much 
of this life, to hang on 

Well everybody hurts, 
sometimes, everybody cries, 
And everybody hurts ... 
sometimes 
But everybody hurts sometimes 
So hold on, hold on, hold on, hold on, hold on, 
hold on, hold on, hold on, hold on, hold on 

Everybody hurts 
You're not alone

Klippa banden..

Är inte alltid lätt... Insåg idag att man kan inte "bara vara vänner". Det vet jag sen tidigare men oftast så följer jag mitt hjärta eller jag följer ALLTID mitt hjärta. Därför står jag oftast där sårad, besviken och ledsen i slutändan... Även denna gång. Vet inte hur jag tänkte när jag åkte förbi och träffade Lars och Ailie i Badhusparken. Det kändes som mitt hjärta snördes ihop och jag ville bara gråta. Höra henne ropa Annika och sen fråga om jag skulle följa med hem. Vad säger man till en 3-åring?? Som inte förstår varför en person bara försvinner??

Klippa banden, glömma och gå vidare. Det är vad jag måste göra. Gissa om det är svårt att radera någon från ens liv som man tycker så mycket om. Ta bort alla bilder, sms och mms. Det gör ont och det blir så definitivt då. Även om det sista som överger en är hoppet så kan man inte alltid hålla hoppet uppe. Måste släcka det hoppet denna gång.

Over and out..

RSS 2.0