Biokväll på Heron City Jag, Maria och Anna...

25u2z6g (MMS)

Biokväll på Heron City Jag, Maria och Anna-Malin var på donken och sen bio. Superskön film, man fick skratta mycket.

Farväl älskade pappa <3

Det var en jätte fin begravning. Kändes overkligt att han låg där i kistan. Alla tårar jag hållt inne kom som en flod. Det var ett fint sista farväl. Jag hoppas du att det kommer kännas lättare. Ont kommer det alltid att göra och saknaden kommer alltid att finnas.
Vila i frid älskade pappa. Saknar dig för alltid!<3

Emma och Minoo

Årets första grillkväll..

2011-04-25_20_04 (MMS)

Ett bra kvällsförslag av Markus och Magnus. Synd bara att solen inte var med oss. Gott var det med grillat. Det är något speciellt med årets första grillning. Fler grillkvällar ska det bli framöver. Skön känsla att sitta ute, dock i skidjackor..lyssna på reggae och gamla låtar. Flumma lite och även planera för en eventuell Kebnekaise tur i slutet av augusti. Nu ska jag slappa framför en film och Maria ska gå och lägga sig!

Solen skiner..

Och jag sitter fortfarande inomhus. Fast har varit på morgonpromenad. Är lite sliten fortfarande eller värst med illamåendet. Ska möta upp Anna och Maria på Fridhemsplan. Känner inte riktigt att jag orkar med värmen idag. Har slötittat på BB så nu är man uppdaterad igen. Fattar bara inte att Katerina kan hålla sig kvar...

Det var en hård dag igår, vaknade full och var bakis resten av dagen. Tog mig iaf iväg med Maria för att möta upp Erik. Åt brunch på ett jätte mysigt ställe.. Björk. Inga kändisar i sikte :P Därifrån gick vi vidare till Mälarpaviljongen, vilket mysigt ställe. Dock var jag inget trevligt sällskap men men. Vad har jag lärt mig?? Ska inte dricka mängder med vin...

Resten av veckan är ganska bokad. Imorgon ska jag till Peter och Sofia på kvällen. Lunch med Ulrika på onsdag sen tvätta på kvällen. Torsdag funderar jag på om jag ska åka till Tumba. Fredagen är begravningen och den ger mig ångest om nåt. Kanske är en bidragande del till varför jag mår dåligt.

Fjärilarna i magen består och får se hur det känns när jag träffar honom på söndag.

Kvällens outfit..

2011-04-23_20_05 (MMS)

Kvällens outfit..

SMS-inlägg

2011-04-23_16_04 (MMS)

Vårtecken..

2011-04-23_16_02 (MMS)

Vårtecken..

Storshopping:-)

2011-04-22_19_32 (MMS)

Storshopping:-)

Mitt lilla barn.. Han är inte alltför glad...

2011-04-20_17_42 (MMS)

Mitt lilla barn.. Han är inte alltför glad när jag kommer med en resväska... Den packas inte upp och ingen madrass tas fram.

Väskan är packad..

Jag hade tur igår när jag var förbi Clas Ohlson, för det fanns bara en rosa resväska kvar. Den rymmer mycket dessutom fast jag har verkligen försökt packa lätt... Krisar det så har Maria kläder att låna ut och även Emma.

Vilken underbar värme det har varit idag, tyvärr har jag spenderat nästan hela dagen inomhus. Fick besök av Carola och hennes mamma. Hennes mamma frågade när vi skulle byta?! Vad skulle jag få, en 3a i Gällivare. Inte så lockande men dock större.

Igår var jag på dejt nr 2 och den var över förväntan... så fortsättning följer. Känns skönt att få lite fjärilar i magen och sitta med ett fånigt leende på läpparna. Dessutom är jag inte ensam att känna så tror jag :P

Dagens visdomsord

Kärleken är den högsta kraften vi besitter för att leva i fullkomlig harmoni med attraktionslagen. Ju mer kärlek vi känner, desto större kraft har vi. Ju mer osjälvisk kärlek vi känner, desto mer omätlig är vår kraft.

Attraktionslagen har kallats för kärlekslagen, eftersom själva lagen är en kärleksgåva till mänskligheten. Det är med hjälp av den här lagen som vi kan skapa ett fantastiskt liv.

Ju mer kärlek vi känner, desto större blir den kraft som hjälper oss att skapa ett storslaget liv, ett liv i kärlek, glädje och harmoni.

Omdöme och erfarenhet..

"Gott omdöme beror på erfarenhet, och erfarenhet får man på grund av dåligt omdöme."

Sammanfattning av helgen..

Igår var det en sväng på Lions Loppis där jag hittade en karaff. Inte den ultimata men den funkar. Ska fortsätta leta efter ett par till. Det var sjukt mycket folk när jag kom dit efter kl 9. Gjorde ett försök att hitta lite böcker men misslyckades.

Gick hem och åt en tidig lunch och blev sen upphämtad av Carolas pappa. Det var kalas för Simon som fyllde 5 år. En glad Simon i Bakugan dräkt som fick några Bakugan bollar av mig. Åt god fika och en mumsig tårta. Följde med Carola till Willys och Dollarstore.

Hade bestämt att träffa Lisa på kvällen men behövde ta en siesta först. Märks tydligt när jag inte tar sömnisar. Kan inte somna och vaknar så många gånger under natten. Lisa och jag tog en sväng till solariet och sen slappade vi i soffan.

Spenderade nästan hela kvällen i soffan för en gångs skull. Klagar ofta på att den är hårt och obekväm. Kanske är för att jag varken sitter eller ligger i den. Blev en dålig film sen fastnade jag framför msn...

Idag har jag haft en trevlig dag, en dejt.. så får se vart det leder...

En karaff hittade jag men ska ha en till..

2011-04-16_10_18 (MMS)

En karaff hittade jag men ska ha en till..

Stockholmresan bokad..

Känns så himla skönt, kommer att vara borta 20 april - 1 maj. Ska bli så kul och få träffa familj och vänner. Gissar att jag kommer ha mycket på schemat. Fast ska även unna mig att slöa lite...Jag och Maria ska vara nyttiga, det betyder inga kolhydrater (förutom alkohol) och långa promenader. 

Har varit i Luleå idag med Carola. Blev då inte så mycket klokare efter mötet med Manpower. Hur som helst var det kul med ett litet äventyr. Jag och Carola passade på att äta på Mat & Prat. Jag var duktig och åt en ceasar sallad. Fast hade garanterat syndat om jag inte haft Carola med mig. Tur att hon påminde mig om att jag får ont i magen...

Fast nu är det helg och då får man synda.. har köpt chips, dipp, godis och pepsi max. Magen knorrar direkt efter några godisar *suck*. Ska se film och då måste man bara ha något gott till.

Imorgon är det promenad, loppis och 5-årskalas på schemat. Sen ska jag hänga med Lisa på kvällen.

Nu ska jag drömma mig bort i filmvärlden...

Skengravid?? Nej syndat på Nodo..

2011-04-14_19_13 (MMS)

Har varit och träffat Zandra och det slutade så här.. Så gott men blir så trött på att magen ska explodera av fel mat. Visst okej med mage om jag varit gravid. Åh det är bara önsketänkande. Idag har jag promenerat, städat och tvättat. Nu sitter jag i soffan med magvärk och med uppknäppta byxor. Solen skiner utanför och det kändes underbart att kunna ha skinnjackan på sig. Imorgon ska jag och Carola åka till Luleå så det blir ingen morgonpromenad. Vi ska träffa Manpower och äta lunch på stan. Nu ska jag kolla klart på Big Brother och njuta av underhållningen.

Lite lyx i vardagen..

Det var lite segt att gå upp i morse. Tittade ut och det såg inte inbjudande att gå ut men men. Bet ihop och kom ut på en morgonpromenad. Duschen var extra varm och skön efteråt. Mötte upp Carola och gick på Waynes och fikade lite. Sen var det dags för Make up eller make over för min del. Tror jag nästan blev 10 år yngre i ansiktet. Visst rynkorna fanns kvar men min hud blev silkeslen.. som en babyrumpa. Nästa gång får det bli lite mer party party make up.

Har hängt hos Carola nästan hela dagen, fick mig en liten siesta i soffan. Nu ligger jag i sängen och kollar på Bachelorette.. snacka om vilken svarsjuka det finns mellan killarna där. Den där Jimmy Österling är ett stort skämt. UT med honom NU!!

Ska titta lite på BB också så man hänger med lite. Skönt när man kan spola igenom 40 minuter på halva tiden... Carola tycker jag ser mycket film.. så även idag tänker jag se någon film. Planerar att läsa klart en bok också. Den bara ligger där och väntar på mig.

Har laddat kaffebryggaren och ska även ställa klockan så jag kommer upp. Imorgon blir det en tidig morgonpromenad med Carola. Tror vi ska ta oss en liten längre runda imorgon :)

Världens bästa farfar..



Åh vår farfar, snusmumriken.. Varje gång jag känner lukten av lössnus tänker jag på farfar. För många är snuslukten något negativt, för mig är det minnet av farfar.  Jag kommer ihåg sista gången jag träffade honom, på Kalix Lasarett. Han var pigg och glad men klagade på sina gångjärn..knäna...

Han föddes 1900 och dog 1991.

 Underbara farfar!

Det är så lätt att säga...

Att man ska skita den killen man fallit för som är både fel och inte delar samma känslor. Jag har levt i en bubbla även där.. Jag tänkte att jag kommer inte gå ut på krogen och jag kommer inte träffa honom med tanke på hur sällan jag är ute...

Ikväll var det en trevlig kväll. Jag fick umgås med Camilla som jag saknat så mycktet allt annat runt omkring var bara en bonus. Visst ägnade jag en tanke på att han kanske skulle vara ute men jag glömde bort det. Lättare sagt en gjort för jag såg honom där i havet bland alla andra. HAN fick mitt hjärta att slå dubbla slag och kände den dragningskraft han har.. Jag svalde och gick vidare.... MEN någonstans där i slutet fick min BÄGARE att rinna över.. Kunde inte låta honom "komma undan"..  ville han en förklaring. Han blir livrädd i mina ögon och ställer sig i försvar.

FY FAN vad jag är trött på allt svammel, skitsnack osv..

När pappa dog så insåg jag klart och tydligt vilka mina riktiga vänner är. Det spelar ingen roll om det finns personer som jag trodde var mina vänner och som jag saknar...

Jag önskar att jag kunde träffa Emma (självklart), Maria, Anna och Andreas när jag vill. Men så är det inte just nu.

Freitag

Inte alltför spännande dag. Vaknade och tittade ut, en tjock dimma mötte mina ögon. Kändes inte så lockande att gå ut men tog mig upp ur sängen och ut på promenad. Går så mycket lättare med dunkande Eurodance i öronen och rätt inställning..

Var på stan och åt lunch med Vicky på vårat ställe, Ekbergs. En salladstallrik och en ryss. Fick dåligt samvete direkt eftersom jag hade verkligen inte behövt någon efterrätt. Fast det hör till när vi är där. Vanor man behöver ändra på. Gick på stan en sväng och kollade på allt jag vill ha och inte har råd att köpa.

Tog en lite för lång siesta men var så trött och småförkyld. Annars har jag inte gjort så mycket ikväll. Försöker se ikapp lite serier och har en hög med filmer jag vill se. Imorgon planerar jag att gå till Öjebyn så jag hoppas att det bara är en tillfällig förkylning. Tar jag mig dit och tillbaka gåendes så blir belöningen solarieöarna..

Dagens visdomsord

Här följer en enkel, kraftfull övning som du kan göra varje dag för att komma i harmoni med universum och attraktrionslagen.

Sätt dig bekvämt. Börja med att lägga märke till hur du känner dig, och slappna sedan av i hela kroppen. När du har slappnat av i hela kroppen, slappna då av lite till. Och slappna av ännu lite mer. Upprepa den här djupare avslappningen sju gånger, och slappna av så mycket du kan varje gång. När du är klar, lägg märke till skillnanden i hur du mår jämfört med hur du kände dig när du började.

Nu är du i bättre harmoni med universum och attraktionslagen!

En blandning av skratt och tårar

Jag och Emil har varit och ätit på Arbaillo, jag var duktig och tog en nyttigare alternativ. Sen gick vi på bio och såg "Hur många lingon finns det i världen". Måste dock erkänna att jag köpte lite smågodis.. ajajaj... min mage sa ifrån ganska fort.  




Den var så bra och så sorglig. Ger den högsta betyg, 5 av 5 möjliga. Det här är en film som alla med fördomar mot förståndshandikappade borde se. Det är också människor oavsett ålder och handikapp. Helt underbara människor med hjärtat på rätt ställe. De delar även sorg och glädje precis som oss andra utan handikapp.

Det var en scen och den underbara låten av Sonja Aldén/Shirley Clamp " Du är allt" som fick mina tårar att falla.

Vad veckan går fort..

Lite för fort tycker jag. Det är skönt med helg men snart är det sista april och i värsta fall har man inte hittat något nytt jobb. Jag hoppas på att Nordea ska höra av sig, fast får snällt vänta till mitten av april för ett besked.

Idag var det tänkt att jag skulle stiga upp kl 7, det var iaf då som kaffebryggaren slog igång. Jag måste varit trött igår för hade ställt klockan på 8.30. Tog mig en morgonpromenad till Carola och drack min proteindrink sen tog vi hos en promenad mot Bergsviken. Så härligt det är med promenader. Var förbi en sväng på Reprisen och hälsade på. Inget nytt eller intressant att ta med sig hem.

Har varit och solat även idag och det är så skönt. Kommer snart känna mig så mycket piggare och fräschare. Jag undrar vilket av alla måsten jag ska ta tag i idag??

Dagens visdomsord

Du är unik och en fantastisk människa. Bland alla miljarder människor på jorden finns det ingen annan som är precis som Du. Att just Du finns är av största betydelse för att universum ska fungera, eftersom Du själv är en del av universum. Allt det Du ser, och allt det som finns, skulle inte kunna existera utan Dig!

Alla mina visdomsord kommer från "The Secret" och det finns en text för varje dag..

Lite nöjd över mig själv

Visst har jag syndat idag, en liten kladdkaka med kokostopping... fast tyckte jag förtjänade det. Imorse gick jag ut med mottot "det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder". Så jag tog på mig kläder och gick ut fast det snöade och var slaskigt som f-n.. Härlig promenad trots snöfallet och hade ett mål.. solariet. Det var härligt att få lägga sig där och tror jag besöker det imorgon också.

Känns bra att ha kommit igång med promenader och nyttig mat. Bara att jag är sååå hungrig. Märks att man inte trycker i sig en massa kolhydrater. Fast ska köra en blandning av LCHF och GI. Vill inte chocka kroppen med en massa mjölkprodukter.

Fast åh vad jag vill ha långfil med tunnbröd.. någon dag kanske jag får unna mig den där tallriken.

Imorgon är det en ny dag med nya promenader. Har satt auto på kaffebryggaren och vid 7 kommer jag vakna av den härliga kaffedoften. Ska promenera till Carola och hänga där sen ska jag promenera hem igen och göra lite nytta också.

Nu ska jag avsluta kvällen med lite serietittande. Fast ska försöka börja läsa böcker på kvällarna istället.

Pite Andrum

Jag och Carola har varit på Fias Boda på föreläsning om Akupunktur och Medveten Andning. Jätte intressant och vill lära mig mer om medvete andning. Vet att jag tänker mycket på min andning redan, som att andas genom näsan och med magen. Tror det är därför jag är ganska tyst när jag sover eftersom jag tränat att inte låta.

Fick även en större inblick i akupunkturvärlden.Intressen för alternativmedicin, kinesiskmedicin osv har alltid varit något jag intresserat mig för.  Har varit på akupunkturbehandling ett antal gånger. Nu vill jag verkligen gå igen. Inser hur mycket mer hjälp jag kan få av henne en av vitrockarna. Har skrivit upp mig för en behandling, får då 100 kr i rabatt. Fast det får bli framöver efter alla storhelger.

Finns något som heter kosmetisk akupunktur och det kanske skulle vara något för att förbättra lite fel i ansiktet... Får se vad som händer. Har planerat att gå och ta bort lite hängande ögonlock med kirurgi. Gissar att slutsumman blir detsamma. Använda kniv eller nålar är frågan?

Vill ni läsa mer så gå in på sidorna
http://www.friareliv.se
http://www.sorena.se
www.akupunkturforbundet.se

Dem som förelästa heter Inga-Maj Johansson, TIMmar för dig-Massage och samtal
och Karin Barklöf, Barklöfs Akupunktur och håller till på Nygatan 35 B, Piteå

Hur tänker Riksdagen?

Blir så trött.. varför ska det vara så svårt?. Det är som om det är något negativt att ensamstående vill skaffa barn. Jag kan hålla med om att alla barn har rätt att få veta sitt biologiska ursprung. Fast det är något man själv ska få välja. Mina planer att åka till Danmark består och jag funderar mycket på om jag ska betala extra för att få en öppen donator. Just för att mitt barn ska kunna leta upp sin pappa om och när han/hon vill. Samtidigt känner jag att jag väljer att skaffa barn på egen hand. Väljer bort att ha en biologisk pappa med i bilden. Det här är ställningar jag får ta den dagen jag beslutar mig om att åka till Danmark. Självklart hade det varit så mycket enklare att kunna göra detta i Sverige.
http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article12840451.ab

Verkligheten kom ikapp..

Vet inte vad som utlöste eller varför just nu. Tror bara att jag försökt leva på som vanligt och inte tänka så mycket. Det är okej att prata om pappa, men känns mer som om jag pratar om nutid. Att han lever och finns där långt borta. Nu blev allt så verkligt och tanken att jag aldrig kommer träffa honom igen gör att jag gråter igen. Det gör lika ont idag som den dagen jag fick beskedet. Saknaden är lika stor nu som då.
Desto närmare begravningen kommer så blir känslorna och sorgen bara större.
Du finns i mina tankar pappa och jag saknar dig!

Promenader och sol

Kan det bli bättre?
Började morgonen med en härlig morgonpromenad hem till Carola. Tog en proteindrink och slappnade av en stund. Sen tog vi bilen till Nolia för att gå runt Djupviken. Åt nyttig lunch och slappade ett tag i soffan. Hämtade barnen och satt sen ute och njöt i solen. Helt underbart att kunna ta av sig jackan och sitta i linne. Jag älskar solen!!

Blev även middag hos Carola.. lite skräpmat så därför fick vi ta på oss promenadskorna igen och gå hem till mig. Har fått hjälp med att köra hem gamla bokhyllan till Lisa. Det känns så skönt att få lite plats i vardagsrummet igen. Imorgon ska jag promenera mera men ska även göra en massa måsten.

Lika bra att få gjort sånt man tänkt på länge men inte ägnat dit åt. Vet aldrig när det vänder. Just nu går man hemma med lön så lit "jobb" borde man fixa under tiden. Har skickat en intresseanmälan om en tjänst som MP hade. Ska även finslipa min CV så jag kan skicka ut fler ansökningar.
Hade tänkt att göra lite måsten ikväll men är så trött. Så först ska jag se klart "The Fighter", orkade aldrig se klart den igår min sömntablett slog till lite för fort.

Dagens visdomsord

Vi drar till oss det vi har inom oss. Alla omständigheter, alla personer och alla situationer som vi drar till oss och upplever har sitt ursprung i det som finns inom oss. Kan du tänka dig ett bättre system?

Ditt liv är en spegling av det du har inom dig, och det du har inom dig, kan du alltid styra över.

Söndagspromenad

En härlig promenad med Eurodance i öronen. En skön dusch och lite sen lunch.
Härliga 7,7 km och med Eurodance i öronen gick det av bara farten..

Lite mys med Rasmus

2011-04-03_12_44 (MMS)

Lite mys med Rasmus

Sax och Maskin

2011-04-01_13_36 (MMS)

Ny frisör och ny frisyr. Bild kommer senare. Hade ingen aning om vad jag ville göra. Kände bara att jag behövde en förändring och våga lite. Frisören Frida fick fria händer. Supernöjd över resultatet.

Syjunta hos Linda

2011-04-01_19_37 (MMS)

Efter frisörbesöket mötte jag upp Linda på stan för att gå till Ohlssons Tyger. Jag hjälpte henne och sy kattöron och svans till Emma som skulle på 10-årskalas. Gick riktigt bra att sy och tog inte så lång tid. Vi var nöjda med resultatet och på morgonen stoppade vi svansarna med vadd.

Tyget..

2011-04-01_19_37 (MMS)

Det snygga tyget som ska bli kattöron och svans.

RSS 2.0