Kvalitetstid

med Carola har jag haft idag :) Hade hon inte hämtat upp mig hade jag spenderat dagen i sängen efter min morgonpromenad och lunch på stan. Fick jätte god middag och gott kaffe. Förstår inte riktigt det där med kaffe, men mitt kaffe är aldrig lika gott som hos andra.

Kvällens film är Smurfarna, så söta och en liten nostalgitripp till barndomen. Regnet det bara öser ner, undrar hur mina promenadvägar ser ut imorgon. Hade planer att gå mot Pitholm men det får vädret avgöra. Imorgon är det fredag och veckan har gått ganska så fort tycker jag. Helgen kommer bli lugn, kanske ett glas vin imorgon och tända ljus.

Om man ska se något positivt med hösten så är det just tända ljus. Annars är hösten/vintern som ett stort mörkt moln som tar fram depressionen. Tror jag behöver tillföra min kropp d-vitamin. Har ett enormt sug efter ost, något som jag är allergisk mot. Skulle kunna trycka i mig en hel brieost varje dag. Lite solarium kanske inte skulle skada heller.

Tror även snabeldraken ska få komma fram imorgon och fräscha upp lite. Förstår inte varifrån allt damm kommer och samma mysterium gäller var försvinner strumporna i maskinen??


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0